Zakelijke verzekeringen: welke heb je nodig?

Bij ondernemen neem je altijd een grote sprong in het diepe. Het is spannend en er zitten financiële risico’s aan verbonden. Daarom is het altijd verstandig om jezelf goed te verzekeren, zodat je goed beschermd bent tegen de mogelijke risico´s. Welke verzekeringen moet je daarom echt niet vergeten? We hebben het even voor je uitgezocht!

Arbeidsongevallenverzekering

Voordat een medewerker in dienst treedt, dien je verplicht een arbeidsongevallenverzekering afgesloten te hebben. Wanneer een medewerker met werk en voor werk bezig is, moet hij verzekerd zijn. Als er een ongeluk gebeurd op de werkvloer, wil je de kosten niet uit eigen zak hoeven te betalen. Deze kosten kunnen immers hoog oplopen.

Verzuimverzekering

Wanneer je een groot aantal personeelsleden in dienst hebt, dan adviseren we je een verzuimverzekering af te sluiten. Het is erg vervelend als er een aantal medewerkers langdurig ziek worden. Je hebt dit echter niet altijd in de hand en het kan je ontzettend veel geld kosten. Deze verzekering is niet verplicht, maar wel belangrijk.

Zakelijke autoverzekering

Hebben jouw medewerkers een auto van de zaak? Dan dien je verplicht een bedrijfswagen verzekering af te sluiten. Het is namelijk zo dat wanneer jouw medewerker onder werktijd een auto-ongeluk maakt, jij als werkgever aansprakelijk bent. De kosten met auto-ongevallen kunnen vaak hoog oplopen en daar wil je dus goed voor verzekerd zijn.

Aansprakelijkheidsverzekering voor brand

Als je een bedrijf hebt waar publieke ruimtes zijn dan adviseren we om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor brand en ontploffing. Dit is niet alleen verplicht, maar ook erg belangrijk.

Naast deze verzekeringen zijn er natuurlijk nog ontzettend veel meer verzekeringen voor bedrijven. We adviseren je dan ook eerst goed uit te zoeken welke zakelijke verkeringen je allemaal nodig hebt.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op zakelijketips.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *