Waarom leer?

Duurzaamheid & Flexibiliteit:

Leer is zeer bekend om zijn duurzaamheid en weerstand, dat is eigenlijk een van de redenen die het een van de meest gebruikte materialen voor handtassen maken. U kunt uw lederen handtas elke dag gebruiken zonder dat u bang hoeft te zijn dat hij scheurt. De natuurlijke flexibiliteit is ook een aanvulling op de duurzaamheid en na verloop van tijd wordt het soepel waardoor het een unieke vorm krijgt en mooi veroudert zonder iets van zijn stijlvolle look, vorm of functionaliteit te verliezen. Een aanrader, Plevier tassen. Plevier maakt hele mooie Leren laptoptassen van top kwaliteit.

Natuurlijk waterdicht en ademend:

Leren tassen bieden een zekere mate van bescherming voor uw bezittingen als u plotseling wordt overvallen door motregen of lichte regen. Natuurlijk willen we niet beweren dat er niets zou gebeuren als je tas doorweekt raakt in het water, maar hij kan wel trots tegen vocht. Bovendien ademt leer. Dat betekent dat het ook bestand is tegen nare geurtjes, schimmelaantasting, stofmijt of droog schuren, wat gemakkelijk kan gebeuren met andere tassen van imitatieleer of synthetisch leer.

Natuurlijk en milieuvriendelijk:

Leer is een natuurlijk materiaal in tegenstelling tot andere synthetische producten die gebruikt worden om tassen te maken. Dit betekent ook dat het productieproces van een lederen tas het milieu niet vervuilt, wat wel het geval is bij de productie van een synthetische of kunstlederen tas door het gebruik van meer chemicaliƫn. Leer geeft ons een goed gevoel en zorgt voor gemoedsrust, omdat we weten dat het natuurlijk is en niet is gemaakt van onbekende chemische producten uit een laboratorium.

Stijlvol & Elegant:

Het unieke gevoel van elegantie en verfijning van een lederen tas kan, veruit, het eerste zijn waar de hele wereld het over eens is. Wanneer u een top-grain lederen aktetas draagt, of het nu in marineblauw, rood of gewoon klassiek zwart is, voelt u zich hoogstwaarschijnlijk de meest stijlvolle persoon in de hele vergaderzaal, tijdens uw zakenreis en alles daartussenin. Of neem bijvoorbeeld een laptoprugzak die handgemaakt is met luxueuze en fijne details en die u mee kunt nemen naar het werk, kunt gebruiken voor een comfortabel dagelijks woon-werkverkeer… De tijdloosheid met een slanke en elegante look is wat u van een laptoptas zou vragen, niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *