Waarom geld lenen bij Becam het beste is

Geld lenen is iets wat bijna ieder mens doet. Op een bepaald moment in het leven heeft men nou eenmaal meer uitgaven dan inkomsten. Het geleende geld kan dan in een latere levensfase, als er een hoger inkomen is, terugbetaald worden. Door dit handige systeem kan men geld uitgeven, wat later pas verdient gaat worden. Het is in dit leen proces wel belangrijk om een goede en betrouwbare kredietverstrekker te vinden. In deze blog gaat uitgelegd worden waarom geld lenen bij Becam het beste is.

Wat doet Becam

Becam is niet de kredietverstrekker zelf maar een bemiddelaar. Becam is er puur op gefocust om de kosten van bestaande leningen te verlagen, bij zowel consumenten als freelancers. Dit verkort de looptijd van de lening en hierdoor kan veel geld bespaard worden. Om dit mogelijk te maken werkt Becam samen met gespecialiseerde banken die consumentenleningen aanbieden. Becam treedt dus op als tussenpersoon voor de kredietnemer en de kredietgever. Gespecialiseerde kredietinstellingen bieden vaak de laagste rentetarieven op de markt waardoor ze veel lager zijn dan die van grote banken.

Lage rente

De eerste reden om te lenen via Becam is dus omdat de rente aanzienlijk lager is. Zo kan bijvoorbeeld een lening met 3,5% rente afgesloten worden, terwijl je bij een bank 6% zou betalen. Het lijkt niet veel, maar als je een groot bedrag leent van bijvoorbeeld €50.000,- met een maandtermijn van €750,- dan bespaar je met Becam wel €4.651,-. Dat is snel verdient. Er is dus geen reden om bij de bankt te lenen als je dat ook bij Becam kan doen.

Gemak

Niet alleen de prijs is een reden om te kiezen voor Becam. Ook gemak is er één van. Becam heeft namelijk een volledige online werkwijze. Je kan dus vanaf je bank een lening afsluiten. Alle reden dus om voortaan een lening af te sluiten via Becam.

Maar let wel op: geld lenen kost geld!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *