VH-Vloeren is pvc specialist en levert duurzame, slijtvaste vloeren

Pvc specialist helpt u de vloer te vinden die bij u past

Zoekt u een pvc specialist met het ruimste aanbod? VH-Vloeren uit Amersfoort werkt in heel Nederland en legt pvc-stroken, pvc-visgraat en pvc-tegels voor de keuken. In twintig jaar tijd heeft dit vloerenbedrijf veel projecten uitgevoerd en een ruime ervaring opgedaan met advies geven, egaliseren, onderhoud verzorgen en vloeren leggen door de legservice. Bekijk in de webwinkel het brede assortiment. In de showroom geeft deze specialist u vrijblijvend advies en hulp bij het uitkiezen van uw ideale vloer.

Ervaren vakman in pvc-vloeren met veel tevreden klanten

Van Hoogenhuizen-Vloeren beschikt over veel vakkennis en heeft korte lijnen met leveranciers. Deze pvc specialist zit al twintig jaar in het vak en kan u een aantrekkelijk geprijsde pvc-vloer bieden. Talloze klanten in Amersfoort, maar ook in Arnhem, Utrecht en Apeldoorn genieten al van de voordelen van een pvc-vloer, die zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Een eenvoudig onderhoud door middel van stofzuigen en dweilen, een goede geluiddemping en een goede geleiding bij vloerverwarming zijn slechts enkele van de pluspunten die dit type vloer kenmerken.

Pvc tegels keuken in verschillende stijlen

Stelt u prijs op een hoge duurzaamheid en hygiƫne van uw keukenvloer? VH-Vloeren heeft een grote keuze in pvc tegels keuken van Vivafloors. Deze pvc-vloeren kunnen tegen een stootje en zijn waterdicht, hittebestendig, brandvertragend en vuilafstotend. Knoeien met eten of drinken maakt niet uit op deze vloer, die gemakkelijk schoon te maken is. Heeft u al een bepaalde kleur of uitstraling in gedachten of zoekt u inspiratie? Bij deze vloerenspecialist kunt u onder meer kiezen uit vloeren met een betonlook en een visgraatpatroon.

De professionals van VH-Vloeren hebben veel kennis over ondergronden en plaatsen uw vloer op de juiste wijze. Schakel deze pvc specialist in, als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden van pvc-tegels in de keuken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *