Tips om te besparen op het kopen van tuinmeubelen

Het aanschaffen van nieuwe tuinmeubelen kan hoog oplopen in de kosten. Voor een nieuwe loungeset ben je zo duizend euro kwijt en voor een houten tuintafel met stoelen zit je ook al gauw over de duizend euro heen. Gelukkig kun je ook je tuinmeubelen goedkoper aanschaffen. Wil je weten hoe? Bekijk dan de onderstaande tips.

1.      Koop op het juiste moment je tuinmeubelen

Wanneer je in de lente of in de zomer je tuinmeubelen koopt, dan kunnen de prijzen hiervan schrikbarend hoger liggen dan wanneer je ze in het najaar koopt. Bespaar dus op de kosten door je nieuwe tuinmeubel in het najaar te kopen. Vaak zijn het wel dan restanten die van de zomer zijn overgebleven, maar hier is niets mis mee.

2.      Vergelijk aanbieders

Op internet kun je gemakkelijk aanbieders van tuinmeubelen vergelijken. Bekijk en vergelijk de prijzen van concurrenten met elkaar. Koop waar voor je geld. Ook komen er regelmatig reclame folders binnen van verschillende aanbieders. Bewaar deze en vergelijk verschillende winkels met elkaar.

3.      Koop een tuinmeubel van goede kwaliteit

Je kan beter wat meer uitgeven aan een kwalitatief goed tuinmeubel, dan een goedkoop tuinmeubel wat na een jaar alweer aan vervanging toe is. Een eenmalige investering in goede kwaliteit kan je jarenlang gebruiksgenot opleveren.

4.      Onderhoud je tuinmeubelen

Door je tuinmeubelen goed te onderhouden gaan ze langer mee en heb je er dus langer plezier van. Zet je tuinmeubelen bijvoorbeeld binnen in de winter of doe er een hoes omheen. Zo gaan je tuinmeubelen langer mee. Ook een schoonmaakbeurt doet je tuinmeubel goed.

5.      Bescherm je tuinmeubel

Je kunt je tuinmeubel op verschillende manieren beschermen. Zo kun je er tuinkussens in leggen, waardoor het meubel zelf wordt beschermd. Op tuinkussengigant.nl kun je tuinkussens bestellen voor ieder tuinmeubel. Zo kun je kussens bestellen voor in een tuinstoel, voor in een bank, voor op een ligbed of voor een loungebank. Je kunt er zelfs tuinkussens op maat bestellen en palletkussens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *