Is een printabonnement iets voor mij?

HP heeft recentelijke een abonnement voor printen in de markt gezet: HP Instant Ink. En zelfs al print jij maar af en toe, dan nog kan een printabonnement voordelig zijn. Afgezien van de prijs brengt een abonnement veel gemakken met zich mee. Om goed te bepalen of een printabonnement iets voor jou is, nodig ik je uit om verder te lezen. In deze blog ga ik namelijk alle ins en outs vertellen over HP Instant Ink.   

Wat het inhoudt 

Met het printabonnement betaal je een vast bedrag per maand voor een vast aantal te printen pagina’s. De printer zelf is natuurlijk niet inbegrepen, maar de cartridges wel. Deze worden gratis bij je thuisbezorgd als dat nodig is. Je hoeft dit dus niet zelf in de gaten te houden, want de printer zal deze automatisch bijbestellen als het aan het opraken is. Omdat je niet voor de inkt betaald, maar per pagina is het even duur om kleurenfoto’s te printen als een pagina met een paar woorden. Dit betekend dus nog meer voordeel.

Het prijsvoordeel 

De prijzen van de abonnementen liggen tussen de €0,99 en de €24,99. Voor €0.99 kan je 15 pagina’s per maand printen, 700 pagina’s kan voor €24,99 en alles daartussen in. HP heeft dus voor iedereen een printabonnement die aansluit op hun gebruiksgedrag. Het is voor grootverbruikers erg voordelig, maar ook voor mensen die af en toe printen. Een set inkt van zwart en kleur kost al snel €30,-. Voor groot verbruikers is het dus voordelig omdat de prijs per A-4’tje lager ligt. Voor mensen die af en toe printen is het vooral handig dat ze gespreid betalen. 

Flexibiliteit  

Het printabonnement is ook nog eens heel flexibel. Want als je de limiet hebt bereikt, wil je als dat nodig is nog wel kunnen printen. Net zoals bij een abonnement voor internet of belminuten kan je gewoon blijven gebruiken. Wat je extra hebt verbruikt wordt dan simpelweg afgeschreven met de maandelijkse lasten, alles wat je niet hebt gebruikt die maand kan je gewoon meenemen naar de volgende maand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *