Glas als decoratie

Glas als decoratie

Glas is een breekbaar maar mooi product. Het straalt luxe uit en is makkelijk schoon te maken. Je hebt natuurlijk verschillende soorten glazen in je woning, of dit nou de ramen zijn of de bekers waar je uit drinkt, elke dag kom je in aanmerking met glas. Buiten het practice om heeft glas ook een decoratieve werking. Juist vanwege het glinsterende effect brengt het luxe naar je huis. Hierdoor wordt glas steeds belangrijker in het interieur. Je hebt namelijk heel veel verschillende soorten glazen.

Gebruik van glas

Glas kan je ook gebruiken voor je eettafel, dressoir en kasten. Maar wist je ook dat je glas gemakkelijk voor in je keuken kan gebruiken? Een glazen achterwand keuken is de perfecte oplossing voor een moderne keuken die een minimalistische uitstraling heeft. Het geeft de keuken een ruimere indruk door de weerspiegeling. Daarbij is het na het koken makkelijk schoon te maken met een doekje.  Je kan er zelfs eventueel voor kiezen om de achterwand door te laten lopen met het aanrechtblad. Zo heb je een geheel.

Gebruik van glas voor in je bedrijf

Je kan glas ook gebruiken voor in je bedrijf. Zo kan je de naam en logo van het bedrijf gemakkelijk in het glas laten laseren. Of als je helemaal verzot bent van glas in lood is het ook nog steeds mogelijk om daar aan te komen. Dat kan namelijk bij Edelglas. Een glasatelier dat heel veel kan met glas.

Nadelen van glas

Glas heeft veel verschillende voordelen, maar zoals bij alles heeft het ook zo zijn verschillende nadelen. Een van de bekendste nadelen is toch wel de breekbaarheid. Glas is dun en dus erg breekbaar. Het ligt hier alleen wel weer aan welk glas je precies hebt. Zo breken ramen namelijk minder snel dan een glas. Glas gebruiken in bijvoorbeeld de keuken is maatwerk en zwaar. Hierdoor kan het duurder zijn dan als je voor een ander materiaal kiest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *