Een goede werkplekinrichting is een investering waard

Bij het inrichten van een kantoor, werkplek of vergaderruimte moet je aan veel dingen denken. Genoeg ruimte voor de hoeveelheid medewerkers, ergonomisch meubilair en uitstraling. Misschien heb je zelf nog niet eens gedacht aan akoestiek, verlichting en klimaatbeheersing, terwijl deze heel belangrijk zijn. Gelukkig hoef je niet overal zelf over na te denken en zijn hier goede services voor. Wij hebben de tip. 

Projectinrichting

Projectinrichting is het professioneel inrichten van ruimtes. Dit gaat meestal om ruimtes in een zakelijke omgeving. Ervaren deskundigen, werkzaam bij Dijkgraaf kunnen helpen bij het gehele traject van ontwerp tot het daadwerkelijke inrichten. Op deze manier weet je zeker dat alle benodigdheden aanwezig zijn en passen bij de uitstraling die je in jouw werkplek wilt uitstralen. Dit kan gaan over een hele nieuwe ruimte of zelfs een heel nieuw pand of over het verbeteren van een bestaande ruimte. Voor kleine en grote bedrijven. Projectinrichting is niet alleen voor kantoren, maar kan ook ingezet worden voor andere zakelijke inrichtingen zoals bedrijfspanden, winkels en hotels.

Ergonomisch werken

Naast functionaliteit, uitstraling en comfort is ook ergonomie erg belangrijk. Als je al tevreden bent met je huidige werkplek, kan het toch een belangrijke werkplekverbetering zijn om de werkplek te updaten met ergonomische meubels. Van de juiste bureaustoelen en zit-sta-bureaus tot een ergonomische muis. Kleine ergonomische verbeteringen kunnen een hoop ellende voorkomen en hebben een positief effect op de gezondheid en productiviteit.

Projectinrichter inhuren

Onze tip is dan ook om een projectinrichter in te huren voor het inrichten of verbeteren van jouw werkplek. Bijvoorbeeld Dijkgraaf. Dijkgraaf is al 50 jaar actief op het gebied van projectinrichting en werkplekverbetering. Zij werken regelmatig samen met andere specialisten om bijvoorbeeld werkplekonderzoek uit te voeren en hebben veel ervaring en kennis op het gebied van ergonomisch werken en alles daaromheen bij het creƫren van een plezierige werkplek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *