De koelkast trends van dit moment.

Slimme koelkast

De Samsung Family Hub-koelkast heeft een groot aanraakscherm waarmee u WiFi en widgets kunt gebruiken om naar muziek te luisteren, boodschappen te bestellen, uw dagelijkse agenda te bekijken, foto’s weer te geven en nog veel meer. Met de Family Hub Koelkast van Samsung kun je muziek afspelen, films kijken, je agenda checken, notities schrijven, het weer checken, je favoriete familiefoto’s vastpinnen en zelfs krabbelen. Geen tijd om boodschappen te doen deze week? Met een slimme koelkast kun je precies datgene bestellen wat je nodig hebt, direct vanaf het touchscreen van je koelkast. Naast de bovengenoemde functies kunt u ook boodschappen bestellen via apps direct vanuit de koelkast. Het heeft ook een camera aan de binnenkant, zodat u precies kunt zien wat u moet ophalen in de supermarkt, en het vertelt u wanneer het voedsel gaat verlopen.

Liebherr

Liebherr koelkasten maken ook gebruik van een aantal uitstekende technieken. Het comfort no-frost systeem in deze koelkasten zorgt er bijvoorbeeld voor dat er geen ijsvorming in de koelkast ontstaat, hierdoor hoef je de Liebherr koelkasten nooit meer te ontdooien. Liebherr koelkasten maken ook vaak gebruik van PowerCooling en DuoCooling, dit zorgt voor een zeer snelle koeling en gelijkmatige temperatuurverdeling. De BioCooling techniek zorgt ervoor dat groente en fruit langer houdbaar zijn door middel van de instelbare luchtvochtigheid. Deze koelkasten beschikken ook over een speciale vershoudlade.

Bruisend-water dispenser

Sommige koelkasten hebben tegenwoordig ook een een ingebouwde en gekoelde water dispenser met bruisend of stilstaand water. Deze wordt aangedreven door een SodaStream. De waterdispenser is echt de plek waar koelkast fabrikanten tegenwoordig erg creatief bezig zijn. Het kan een interne of externe waterdispenser zijn, met koud of warm water. Er zijn zelfs koelkasten met een koffie dispenser. De trend van dit moment is echter een koelkast met een bruisend water dispenser. Hierdoor kan je op elk moment van de dag genieten van een koel glas bruisend water.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *