De Grimm’s cadeaugids

Het speelgoed van Grimms is gemakkelijk te houden. De prachtige kleuren, het natuurlijke gevoel, de eindeloze speelmogelijkheden. Maar waar moet je beginnen? Als u uw eerste aankoop plant, kan het moeilijk zijn om te beslissen.

Veel hangt af van wat er al in je speelgoeddoos zit. Een set blokken is essentieel en je hebt enkele cijfers nodig. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat al het volgende geweldige toevoegingen aan uw verzameling zal zijn.

Een van de leukste dingen van Grimms speelgoed is dat ze net zo goed werken voor peuters als voor vijfjarigen.

Regenbogen

De nieuwste toevoeging aan het assortiment van Grimm is de Sunset Rainbow. Het heeft tien stukken in plaats van de gebruikelijke twaalf en is in wezen de klassieke Grimms regenboog in omgekeerde volgorde. Mooi op zich, de Sunset Rainbow is ook extreem veelzijdig. Het kan worden gestapeld of uitgerekt in een tunnel, en leent zich natuurlijk om vroege wiskundige concepten te onderwijzen.

Blokken

Er gaat niets boven blokken. Er is geen veelzijdiger of duurzamer speelgoed en er zijn talloze varianten om uit te kiezen. Grimms staan ​​bekend om hun regenboogkleuren, maar blokken met een natuurlijke afwerking passen in elke speelgoedkist. Het is gemakkelijk om afgeleid te worden door de schoonheid van gekleurde blokken en te denken dat ze de belangrijkste gebeurtenis zijn (wat ze soms kunnen zijn). Maar vaak zetten ze gewoon de toon voor klein wereldspel, en hier komen de kwaliteiten van natuurlijk afgewerkte blokken in beeld. Ze bieden een afleidingsvrij canvas voor uw creaties en zijn op zichzelf al mooi.

Rainbow vrienden

Naast de 12-delige regenboog zijn dit het iconische speelgoed van Grimms. Deze eenvoudige, klassieke vorm is gemakkelijk vast te houden door kleine handen en hun uitdrukkingsloze gezichten zijn op de een of andere manier vriendelijk en sereen. Zelfs oudere kinderen, die gewend waren te spelen met meer verfijnde figuren, nemen ze toch graag op in hun spelletjes.

Zo veel van het spel van baby’s en peuters gaat over plaatsen, positioneren en plaatsen. Je zult merken dat je regenboogvrienden meer tijd doorbrengen in gaten en in manden worden gedragen dan in kleine wereldspelen. Het is een van de redenen waarom ze zo’n veelzijdig en geliefd speelgoed zijn.

Voertuigen

Voor veel kinderen begint peuter een liefdesrelatie met voertuigen die vele jaren meegaat. Maar wat is de aantrekkingskracht? Vooral vóór de leeftijd van drie jaar wordt het spel van kinderen vaak gedomineerd door de ‘schema’s’ waarin ze geïnteresseerd zijn. Een schema is een herhaald bewegingspatroon dat een kind maakt om een ​​fenomeen beter te begrijpen. Dus een kind dat bijvoorbeeld het rotatieschema onderzoekt, zal geobsedeerd zijn door alle dingen die draaien. Ze zullen de wasmachine zien ronddraaien, genieten van het vasthouden van een vuurrad en genieten van het ronddraaien op het gras totdat ze omvallen.

Schema’s die van belang zijn voor autoliefhebbers zijn traject (de richting die het voertuig opgaat), transport (als het de capaciteit heeft om dingen te vervoeren), rotatie (de wielen), omhullen (rijden door tunnels) en positioneren (voertuigen op een rij zetten). U kunt hier meer over deze schema’s lezen. Maar het volstaat om te zeggen dat voertuigen veel knoppen indrukken voor een tweejarige.

Koop geen auto van een Grimms voor een peuter en verwacht echter dat hij ongerept blijft. Grimm’s gebruik van ongelakt hout en voertuigen die van tafels worden gelanceerd of tegen muren worden gereden, zal uiteindelijk slijtplekken ontwikkelen. Gelukkig geeft dit auto’s een bepaald door de strijd gehard karakter en zijn ze verder ongelooflijk robuust. Ze rollen ook heel soepel, waardoor ze bevredigend zijn om mee te spelen. U zult de as zeker niet buigen door erop te drukken, wat vaak het geval is bij goedkope, gegoten auto’s. Als je naar de rode vrachtwagen hieronder kijkt, zie je de soorten markeringen die typisch zijn – een paar donkere lijnen op de bumper door crashes en een paar lichtere bovenop. Nauwelijks merkbaar, maar iets om rekening mee te houden als je hoopt ze onberispelijk te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *