De Apple iPhone 11 via Simyo

Ben je toe aan een nieuwe telefoon dan is de Apple Iphone 11 misschien wel iets voor jou. Je kunt de Apple iPhone 11 voordelig aanschaffen via Simyo. Belangrijke specificaties van de iPhone 11 zijn:

·         Beeldscherm 15.5 cm

·         Camera 12 + 12 megapixels

·         Geheugen 64 GB

·         Geschikt voor eSim

·         Gewicht 194 gram

·         Hoogte – breedte – diepte    150,9 mm × 75,7 mm × 8,3 mm

De iPhone 11 bevat dus een dual camera systeem. De telefoon is voorzien van een ultrasnelle chip en de batterij gaat meer dan een dag mee. Bovendien kun je de iPhone 11 draadloos opladen met een 7,5 Watt-oplader die Qi gecertificeerd is. Heb je nog een plastic Simkaart dan kun je die omruilen voor eSIM zodat je nooit meer je simkaart hoeft te vervangen. Sluit je een abonnement af bij Simyo dan krijg je op dit moment een grote korting. Heb je thuis ook internet van KPN? Dan verdubbeld Simyo de bundels die je besteld!

Liever een refurbished iPhone?


Een refurbished telefoon is een telefoon die eerder is gebruikt en na een grondig onderzoek en opknapbeurt weer door wordt verkocht. Refurbished betekent dan ook niets anders dan renovatie. De renovatie van de telefoon wordt met veel aandacht uitgevoerd. De telefoon wordt opengemaakt, goed onderzocht en totaal schoongemaakt. Een refurbished telefoon heeft dan ook gegarandeerd een goede kwaliteit. Maar voor de aanschaf van een refurbished telefoon betaal je wel een stuk minder dan voor een nieuwe. Bij Simyo kun je bijvoorbeeld de Iphone se refurbished aanschaffen met een 2-jarig abonnement. Je kunt hierbij kiezen uit diverse bundels zoals bijvoorbeeld 10 GB met onbeperkt bellen en sms’en, waarbij je niets betaald voor je toestel. De belangrijkste specificaties van de iPhone SE zijn:

·         Camera 12 megapixels

·         Beeldscherm 11,9 cm

·         Geheugen 64 GB

·         Geschikt voor eSIM

·         Gewicht 148 gram

·         Hoogte 138,4 mm, breedte 67,3 mm en diepte 7,3 mm.

Je kunt de iPhone SE 2020 draadloos opladen en je kunt bij deze iPhone ook je plastic simkaart vervangen door eSIM, omdat deze al in de telefoon is ingebouwd. Dat betekent dat je nooit meer een nieuwe simkaart hoeft te plaatsen. 

In principe loopt een abonnement, wanneer je er een telefoon bij besteld, bij Simyo 24 maanden lang. Nadat de contracttermijn afgelopen is, vervallen de telefoonkosten, maar kan het abonnement gewoon doorlopen. Dus als het contracttermijn is afgelopen betaal je alleen voor de bundelkosten en is je contract maandelijks opzegbaar. Het is mogelijk om je bundels maandelijks aan te passen. Wanneer je voor een andere bundel kiest moet je zowel de bel- als internetbundel vervangen. Je betaal de prijs die de bundel op dat moment kost. Je ontvangt dan de extra korting die je eventueel had, niet meer terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *