Wat is een linkbuildingblog?

Er zijn verschillende manieren om online aan marketing te doen. Eén van deze manieren is door middel van linkbuilding. Deze marketingstrategie bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder linkbuildingblogs. Hier vertellen we je graag meer over in deze blog! 

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het vergaren van interne of externe links naar verschillende pagina’s op je website. Dit draagt bij aan een hogere ranking binnen de zoekmachines, waardoor jij nieuwe potentiële klanten kan bereiken. Linkbuilding kan op verschillende manieren worden uitgevoerd: door de zojuist benoemde blogs, maar ook door links te plaatsen op pagina’s verspreid over je website. Om linkbuilding op de juiste manier uit te voeren, heb je een goede linkbuildingstrategie nodig. Een online marketing bureau zoals Traffic Today helpt je daar graag mee. 

Linkbuildingblogs

Zoals we eerder benoemden zijn linkbuildingblogs een manier om aan linkbuilding te doen. Maar, wat is dit precies? Een linkbuildingblog is een blog relevant aan jouw dienst of product. In deze blog wordt een link geplaatst naar een bepaalde pagina op je website, zodat er meer verkeer naar jouw website wordt gehaald. Dit helpt ook met de ranking van deze pagina op Google, aangezien de populariteit van een website ook bijdraagt aan je positie. Deze blogs worden op blogwebsites geplaatst, waar elke dag blogs op worden geplaatst. Hierdoor bereik jij gemakkelijk een publiek dat je mogelijk niet zou bereiken zonder deze blogs.

Hoe schrijf je linkbuildingblogs?

Er zijn weinig eisen aan linkbuildingblogs, behalve dat deze relevant moeten zijn aan jouw product of dienst. De blog moet natuurlijk ook goed te lezen zijn: correct Nederlands is een must, maar een leuke schrijfstijl draagt ook enorm bij aan het succes van je blog. Als jij twijfelt of je dit kan, kun je ervoor kiezen om Traffic Today in te schakelen. Zij onderzoeken eerst voor jou welke zoekwoorden je het best kan gebruiken en zorgen er vervolgens voor dat deze blogs worden geschreven op de juiste manier. Traffic Today weet ook precies op welke websites de linkbuildingblogs geplaatst moeten worden zodat ze het beste publiek voor jou kunnen bereiken. 

Heb jij vragen over linkbuilding, of linkbuildingblogs? Stel je vragen gerust aan één van de specialisten van Traffic Today! Deze zullen je graag te woord staan. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *