Vergaderzaal in Sint Niklaas nodig?

Vergaderzaal in Sint Niklaas nodig?

Voor een vergaderzaal Sint Niklaas ben je bij BC Waasland, oftewel het bedrijvencentrum in Waasland, aan het juiste adres. Hier vind je naast af te huren kantoren en magazijnen ook vergaderzalen die je af kunt huren. Afhankelijk van je relatie met BC Waasland kun je de vergaderzalen huren. Voor bedrijven die een kantoor huren bij BC Waasland zijn de vergaderzalen gratis te gebruiken op reservering. Mensen die een maatschappelijke zetel hebben mogen er twee halve dagen in de maand gebruik van maken. De vergaderzalen zijn ook los af te horen voor bedrijven die niet aan BC Waasland vastzitten. Dan kun je de zaal voor een halve of hele dag afhuren.

Voor wie een vergaderzaal afhuren gunstig is

Een vergaderzaal afhuren klinkt misschien gek, maar is eigenlijke echt ideaal voor sommige bedrijven. Als je bijvoorbeeld vrijwel nooit een vergadering hebt is een aantal keer in het jaar een vergaderzaal afhuren met allerlei fijne faciliteiten fijner dan altijd een lege vergaderzaal in je bedrijf hebben. Of misschien werk je alleen met freelancers die allemaal vanuit een eigen plek werken. Dan kun je eens in de zoveel maanden of jaar eens samen komen in een af te huren vergaderzaal. Als je een vergaderzaal in Sint Niklaas huurt bij BC Waasland, dan zit hier meteen gratis parkeren bij. Dit is natuurlijk extra fijn voor alle medewerkers.

Fijne faciliteiten bij de vergaderzaal in Sint Niklaas

Bij een vergaderzaal in Sint Niklaas bij BC Waasland krijg je veel fijne faciliteiten. Zo is er altijd een goede wifi aanwezig en eventueel kan ook gebruik worden gemaakt van de internetaansluiting. Daarnaast zit bij de huurprijs inbegrepen het gebruik van een whiteboard, flipchart en lcd-projector. Zo maak je de punten in je vergadering extra duidelijk. De vergaderzalen worden daarnaast goed beveiligd en naar wens kan er koffie, water of zelfs lunch worden gebracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *