Unieke vergaderlocatie in de Rotterdam: De Kuip

Altijd al wel eens in de Perszaal van De Kuip willen zitten? Of tactieken willen bespreken in de Feyenoord Business Unit? Dat kan! Naast dat De Kuip het mooiste stadion is van Nederland, is De Kuip ook een perfecte vergaderlocatie. Het maakt niet uit met hoeveel personen je bent, alles wordt aan jouw wensen aangepast. Ben je benieuwd? Lees hier meer.

Perfecte vergaderlocatie

Zodra je het stadion binnenloopt, wat sinds 1937 is geopend, adem je voetbal. Het is nog altijd het mooiste stadion van Nederland wat De Kuip een unieke locatie maakt, ook voor zakelijk succes. Naar grote evenementen zoals beurzen, feesten en congressen is De Kuip ook perfect voor een vergadering. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar die elk op hun eigen manier uniek zijn. Zo heb je de Jan Linssen zaal waar je veel mensen kan ontvangen, maar ook de Coen Moulijn zaal die zich leent voor kleine gezelschappen. Catering kan ook volledig voor je worden verzorgd, van koffie met gebak tot een uitgebreide lunch.

Styling en Techniek

Elke zaal is van moderne technieken voorzien, zoals computers, beamers, geluidsondersteuning en nog veel meer. Daarnaast levert het team van De Kuip Meeting & Events je ook gratis advies en bieden ze technische ondersteuning. Het team kan ook zorgen voor de styling. Zo zorgen ze ervoor dat de ruimte wordt voorzien van verse bloemen en dat de stoelopstelling klopt.

Vergadering tijdens Corona

Ook tijdens corona is De Kuip de perfecte vergaderlocatie in Rotterdam. Zo kan je de sleur van het thuis werken en vergaderen doorbreken, maar natuurlijk wel op 1.5 meter afstand.

Bereikbaarheid

De goede bereikbaarheid zorgt er ook voor dat De Kuip de perfecte vergaderlocatie is van Rotterdam. Het stadion ligt dicht bij de A16 en is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Daarnaast is er ook genoeg parkeergelegenheid voor de deur.

Organiseer een evenement in De Kuip en je weet zeker dat aan alles tot in de puntjes is gedacht. Van technologie en styling tot jouw veiligheid. Laat al je zorgen over aan het team van De Kuip Meeting & Events, zodat jij je kunt concentreren op de vergadering. Samen spelen is de kracht van succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *