Tijd en geld besparen door slimme AFAS koppelingen? 3 voorbeelden

Tijd en geld besparen: dat wil iedereen. Zeker als het gaat om je eigen onderneming wil je optimaal profiteren van voordeel. Een van de manieren waarop dit voor jouw bedrijf mogelijk is, is met de toepassing van een AFAS koppeling. WAt is dit precies en hoe kun je hiermee tijd en geld besparen? Dat lees je hier!

AFAS is een bedrijf dat moderne software ontwikkelt om zo bedrijven en organisaties te kunnen automatiseren. Met de software van AFAS ben je in staat om je bedrijfsprocessen te optimaliseren en automatiseren, waardoor je heel wat tijd bespaart. Een AFAS koppeling is een proces waarbij software en data aan elkaar worden gekoppeld. Onder andere bij salure.nl is het mogelijk om gebruik te maken van slimme AFAS koppelingen. Dit kan op de volgende manieren: 

1: AFAS koppeling met Workday

Met een AFAS koppeling tussen een HRM systeem zoals Workday en AFAS is het mogelijk om te profiteren van het beste van twee werelden. Het AFAS systeem kan worden gekoppeld met verschillende internationale HRM systemen. Met het invoeren van de koppeling kun je heel wat tijd besparen en fouten voorkomen. Je hoeft nauwelijks meer wijzigingen of gegevens door te voeren in verschillende systemen omdat je twee systemen snel met elkaar koppelt. De HRM processen van bijvoorbeeld het Workday systeem gaan een stuk sneller. 

2: Agile werken met Jira

Je kunt het projectmanagementsysteem Jila gebruiken in combinatie met de AFAS Software. Op deze manier kun je processen zo inrichten dat je persoonsgegevens allemaal op één plek invoert. Wanneer een medewerker in AFAS wordt aangemaakt wordt er meteen toegang verleend tot de juiste projectomgeving in Jira. Met deze AFAS koppeling wordt data gesynchroniseerd tussen de twee systemen op jouw manier. Jira wordt ingezet om sneller doelen te bereiken, bijvoorbeeld binnen vereistenbeheer en testuitvoering, maar ook bij projectmanagement om teams Agile te laten werken.

3: Financiën op orde met AFAS koppeling

Het is ook mogelijk om de AFAS software te koppelen met een financieel systeem, zoals Exact of SAP. Na de koppeling heb je meteen beter inzicht in je data. Het is daarnaast ook mogelijk om data te vergelijken uit andere systemen: dit bekijk je in een overzichtelijk dashboard. Het krijgen van beter inzicht in de data vanuit Exact wordt een stuk beter mogelijk met de koppeling van AFAS.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *