Petten bedrukken met logo

Met een pet bescherm je je hoofd tegen de zon. Erg handig als je veel buiten bent doordat je veel wandelt, je buiten werkt of veel op festivals te vinden bent. Het beschermt je tegen een eventuele zonnesteek en daar zit niemand op te wachten. Voor bedrijven kunnen petten multi-inzetbaar zijn, want naast dat petten bescherming bieden, kan er ook een logo of tekst op de pet gedrukt worden. Zo maak je dus reclame voor jouw bedrijf, merk of evenement op een veel gedragen item.


Petten als reclamemiddel


Als een pet gedragen wordt, staat deze altijd in het middelpunt van de aandacht. Petten worden altijd opgemerkt en het logo wat op de pet staat dus ook. Het is daarom een effectief middel om naamsbekendheid te werven voor jouw bedrijf. En heb je werknemers of vrijwilligers die buiten moeten staan in de zon? Denk bijvoorbeeld aan verkeerregelaars of hoveniers. Dan is een pet niet alleen een reclamemiddel, maar ook een beschermmiddel. 


Diverse petten om uit te kiezen


Petten komen in diverse soorten. Zo hebben we de welbekende baseball pet met gebogen klep. Dat is de meest gedragen pet en zien we vaak in het straatbeeld voorbij komen. De baseball pet zelf kent ook diverse varianten. De trucker cap is er daar een van. Met de trucker cap is de achterzijde van de pet gemaakt van luchtdoorlatend mesh materiaal. Deze pet werd van oudsher vaak gedragen door Amerikaanse vrachtwagenchauffeurs, vandaar de naam trucker cap.
Naast de pet met gebogen klep, komt de pet met rechte ongebogen klep ook steeds meer in opmars, de zogeheten snapback. Deze pet is vooral populair onder de jongere generatie.


Laat petten online bedrukken


Wil je petten bedrukken met jouw logo? Dab heb je een leuk reclamemiddel in handen. Petten kan je op diverse plekken laten drukken, maar zoals bij alles kan dit ook gemakkelijk online gedaan worden. Wil jij een pet online laten bedrukken? Bestel jouw petten dan bij BudgetGift.nl. BudgetGift heeft een breed assortiment petten. Van baseball petten tot snapbacks. Voor alle petten kan je bij BudgetGift terecht. Laat jouw petten bedrukken bij BudgetGift.nl en jij hebt de petten snel in huis.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *