Online kredietverstrekkers flexibeler dan banken

Als klein bedrijf is het niet gemakkelijk om een zakelijke lening te krijgen. Banken verstrekken namelijk steeds minder snel een lening aan dergelijke bedrijven. Hierdoor wordt zakelijk geld lenen steeds populairder. De rente op een zakelijke rekening is onder andere afhankelijk van de risicogroep waar je bedrijf in valt. Online zakelijk geld lenen zorgt ervoor dat ook jouw bedrijf verder kan groeien. Wij informeren je graag verder.  

Snel en gemakkelijk
Het aanvragen van een zakelijke lening kun je gemakkelijk online doen. Hierdoor hoef je geen speciale afspraken te maken en is het ook voor jou mogelijk om in korte tijd al te beschikken over het geld. Deze site geeft bijvoorbeeld weer binnen hoeveel dagen het geld op je rekening staat per aanbieder. Er zijn zelfs online kredietverstrekkers die het mogelijk maken dat je aanvraag binnen een enkele of twee werkdagen wordt gekeurd. Heb je snel werkkapitaal nodig? Dan kan een online kredietaanvraag er dus voor zorgen dat je binnen 3 werkdagen al extra geld op je rekening hebt staan. 

Online kredietverstrekkers flexibeler
Alhoewel online kredietverstrekkers inderdaad flexibeler zijn, zijn er echter toch voorwaarden die strikt worden nageleefd. Ben je net een maand begonnen met je bedrijf? Dan kun je de kans klein achten dat je een zakelijke lening kunt krijgen. Veel aanbieders hanteren hier voorwaarden voor. De meeste online kredietaanbieders vragen van een bedrijf een doorlooptijd van minimaal twee jaar. Er zijn zelfs kredietaanbieders die als voorwaarde een doorlooptijd van minimaal drie jaar hanteren. Als je als bedrijf dus minimaal twee jaar actief bent, dan is het zeker handig om een zakelijke lening te overwegen bij een online kredietverstrekker. Een goed plan helpt daarbij, heb bijvoorbeeld je branding in orde, maak een SWOT analyse en heb een financieel plan klaar. Zo geef je de kredietverstrekker een beter beeld van jouw bedrijf en toekomstplannen. 

Goede vergelijking mogelijk
Als je ervoor kiest om een zakelijke lening af te sluiten bij een online kredietverstrekker, dan kun je ervan profiteren dat je de mogelijkheid hebt om kredietverstrekkers gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Dankzij vergelijkingswebsites kun je direct in een enkele oogopslag zien bij welke kredietverstrekker jij het beste een zakelijke lening kunt aanvragen. Per online aanbieder kun je gemakkelijk bekijken hoeveel je kunt lenen en de rente en looptijd bekijken. Daarnaast krijg je ook in beeld of je afsluitkosten moet betalen en hoeveel dit dan is. Zo kun je een goede keuze maken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *