Lening met procentuele aflossing

In bedrijven gaat het zelden financieel continu. Er fluctueert altijd iets in je financiën. Soms kan je het zwaarder te verduren krijgen dan de prognose was. Dan kan een zakelijke lening je misschien helpen. Een lening kost uiteindelijk altijd meer, maar soms is het wel prettig om al eerder wat financiële middelen tot je beschikking te hebben. Je kunt zo’n zakelijke lening bijvoorbeeld aanvragen bij PIN voorschot. Zij hebben een manier van aflossen ingericht die zorgt dat jij alleen een percentage van je omzet hoeft af te lossen. 

Hoe zit dat in elkaar?

In veel bedrijven worden er pinbetalingen gedaan – al is het maar voor kleine dingen. Bij PIN voorschot ga je een zakelijke lening aan die je aflost aan de hand van die betalingen. Een percentage van je dagomzet, die gemaakt wordt met je pinautomaat, wordt automatisch overgemaakt als aflossing. Je hoeft er dus zelf niet eens naar om te kijken en je hebt ook geen gedoe met maandelijkse aflossingsbedragen. De periode van aflossen duurt 3, 6 of 12 maanden. 

Wat kun je lenen

Wat je kunt lenen hangt af van jouw bedrijf of onderneming. De mogelijke range ligt tussen de € 2.000 en € 50.000. Maar als jij € 50.000 simpelweg niet kunt aflossen in de maximale tijd, dan kun je dit bedrag ook niet lenen. Of je dat kunt, wordt gebaseerd op je financiële verleden. Zo zorg je ook dat je nooit te veel leent. Evenals dat je nooit meer aflost dan je eigenlijk kunt aflossen door de procentuele aflossing van de pinomzet. 

Voor wie is deze lening?

De lening is een zakelijke lening. Je hebt ook een pinautomaat nodig om de lening aan te kunnen gaan, want dat is hoe je de lening ook gaat aflossen. In principe kan iedere onderneming met een pinautomaat dus zo’n zakelijke lening bij PIN voorschot aangaan. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *