Is een zakelijke lening iets voor jou als ondernemer?

Ben jij een ondernemer met ambitie? Dan denk je vooral op de langere termijn. Je maakt ideeën over waar je als bedrijf naar toe wil en welke doelen je met jouw bedrijf wil behalen. Het behalen van deze doelen behaal je met veel kennis, kunde en doorzettingsvermogen, maar ook investeren kan niet ontbreken in dat rijtje. Investeren helpt je om de volgende stap met jouw bedrijf te zetten. Om te groeien in omzet, in omvang, in personeel en op vele andere gebieden. Niet elke ondernemer heeft de mogelijkheden om deze investeringen te doen met eigen vermogen. In dat geval kun je gebruik maken van een zakelijke lening. Een zakelijke lening is een lening waarbij het geld in één keer op je rekening staat, en waar je dus direct mee aan de slag kunt. Kan jouw bedrijf de volgende stap zetten met een zakelijke lening? Wij zetten de voordelen van een zakelijke lening voor je op een rij. 

Duidelijkheid en geen verrassingen

Bij een zakelijke lening weet je altijd waar je aan toe bent. Zo ook bij een zakelijke lening bij Floryn. De lening betaal je namelijk terug in vaste maandelijkse termijnen waarbij de rente voor de hele looptijd is vastgezet. Bij het aangaan van de lening bepaal je de looptijd, zodat je de hele periode van deze lening precies weet waar je aan toe bent. Geen financiële verrassingen dus. De looptijd van een lening bepaal je zelf. Je kunt zelf kiezen of een lening met een looptijd van twee jaar beter bij je past dan bijvoorbeeld een lening van vijf jaar. 

Snel investeren

Als ondernemer wil je vooruit. Je wil niet onnodig lang wachten op je geld maar je wil direct aan de slag. Verschillende geldverstrekkers beseffen dit maar al te goed en denken met jou als ondernemer mee, zo ook bij Floryn. Een lening aanvragen is binnen enkele minuten geregeld, en vaak is binnen 24 uur alles rond. Het geld kun je dan direct gebruiken om jouw bedrijf naar het volgende niveau te stuwen. Onnodig lang wachten op je geld is daarmee verleden tijd, en kun je meteen de investeringen doen die jij nodig denkt te hebben. 

Focus op ondernemen

Met een zakelijke lening kun jij als ondernemer de focus houden op de echt belangrijke zaken, namelijk het ondernemen. Met het aangaan van deze lening heb je geen zorgen over het hele financiële plaatje, maar kun jij verder met het uitwerken van al je plannen en ideeën. Als je inzicht wil hebben in de status van de lening dan bekijk je dit eenvoudig in de handige app, die op een overzichtelijke manier alles van jouw lening laat zien. 

Ben je er niet helemaal zeker van welke financiële mogelijkheden het beste bij jouw bedrijf passen, laat je dan goed informeren door een financieel expert. Zo kan een zakelijk krediet bij Floryn wellicht ook goed bij je wensen aansluiten. Voor elke wens van jou als ondernemer is een oplossing te bedenken. 

Deze content is tot stand gekomen in samenwerking met Floryn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *