Ideeën voor leuke relatiegeschenken

Ideeën voor leuke relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn een enorm leuke manier om te werken aan een zakelijke relatie. JE zakenpartners vinden het leuk om wat te ontvangen, ze zullen je beter onthouden en het is leuk om te geven. Maar wat moet je dan geven? We geven je graag wat leuke ideeën. Van grotere geschenken tot een leuk kleinigheidje.

Champagne

Wat is er nu feestelijker dan een fles champagne? Met zo’n relatiegeschenk word je zeker onthouden door de ontvanger. Dit is misschien niet een geschikt relatiegeschenk voor elke klant die je een keer spreekt, maar voor de feestelijke situaties zoals bij het sluiten van een fijne deal is dit toch wel hét relatiegeschenk. Je kunt eenvoudig online champagne bestellen en bezorgen. Zo hoeft dit leuke cadeau ook niet veel geld te kosten.

Tassen

Tassen zijn ook enorm goede relatiegeschenken. Dit komt omdat ze erg praktisch zijn. De kans dat de ontvanger je tas wel eens gaat gebruiken is erg hoog, aangezien we allemaal wel eens een extra tas nodig hebben. Of het nu voor boodschappen is of om wat willekeurige spullen in te vervoeren, je heb nooit teveel tassen. Daarnaast wordt deze tas niet alleen gezien door je zakenrelatie. Overal waar hij of zij de tas mee naartoe neemt kan deze gezien worden.

Stroopwafels

Een echte klassieker voor iedereen die werkt met internationale contacten. De meeste mensen die zakendoen met partijen in het buitenland vinden het erg leuk om een beetje van andermans cultuur te proeven. In dit geval letterlijk. Een leuk blik, versierd met Hollandse taferelen en gevuld met onze bekende lekkernij zal vast goed vallen bij een hoop (potentiële) klanten en zakenpartners.

Weggevertjes

Dan zijn er nog een hoop kleine dingetjes die we op deze laatste stapel kunnen gooien. De weggevertjes. Dit zijn gewoon een hoop kleinere items zoals pennen, keycords en chocolaatjes. Als tegenhanger van de champagne fles zijn dit kleinigheidjes die altijd even kunnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *