Hoe een nagelsalon te openen: apparatuurkosten en waar te koop

Een nagelsalon openen? Hier is een gids met wat u nodig heeft, uitrustingskosten en waar u deze kunt vinden, van pedicurestoelen tot drooglampen.

Om een ​​succesvolle nagelsalon te runnen, moeten potentiële saloneigenaren eerst weten hoe ze een nagelsalon moeten openen en de juiste prijzen voor nagelsalon kunnen bepalen. Gelukkig is het bedrijfsmodel voor salons vrij eenvoudig.

Zoals bij elk detailhandel, moet u beginnen met het basiswerk, zoals het verkrijgen van een bedrijfslicentie en een verzekering. Van daaruit moet u de juiste apparatuur en benodigdheden vinden die uniek zijn voor het runnen van een nagelsalon. Als u weet wat dit allemaal gaat kosten, kunt u de beste nagelstudio-prijzen bepalen om winstgevend te blijven.

De juiste nagelstudio-uitrusting vinden

Als je erover nadenkt om een ​​nagelsalon te openen, moet je je salon uitrusten met de juiste apparatuur. De kosten kunnen variëren, maar een typische uitgave kan tussen € 75 en € 125 per vierkante voet bedragen. Dit betekent dat een winkelsite van 1.000 vierkante voet (een typische grootte voor een kleinere nagelsalon) ongeveer € 75.000 tot € 125.000 kost om uit te bouwen voordat u uw deuren voor klanten kunt openen.

U kunt proberen uw opstartkosten te minimaliseren door gebruikte apparatuur van andere salonbezitters te kopen, of zelfs een huurovereenkomst aan te gaan waar voorheen een nagelsalon was gevestigd. Soms zullen eigenaren van onroerend goed overeenkomen om een ​​ruimte te bouwen die past bij uw specifieke zakelijke behoeften als u akkoord gaat met een huurovereenkomst.

Manicure stations

Wanneer u overweegt hoe u een nagelsalon wilt openen en welke apparatuur u nodig heeft, staat het uitrusten van uw salon met manicurestations bovenaan de lijst. Dit is waar de kern van uw salonservice plaatsvindt. Een comfortabel station bieden voor zowel u als uw klanten en tegelijkertijd de beste en meest efficiënte service bieden, is essentieel voor uw succes.

Een station zal een manicuretafel bevatten die alle nagellak, borstels en gereedschappen bevat die je nodig hebt, en het kan worden geleverd met verlichting en gemotoriseerde ventilatieopeningen om dampen af ​​te voeren. Je hebt ook comfortabele stoelen nodig voor zowel de klant als de nagellak. Tafelprijzen kunnen beginnen bij ongeveer € 100 en oplopen tot € 750, hoewel veel standaardmodellen doorgaans tussen € 200 en € 300 kosten. Krukken kunnen tussen € 100 en € 200 lopen.

Waar te beginnen? Online leverancier Salon Meubelen Warehouse heeft een ruime keuze aan manicure tafels en krukken van Deco Salon Meubels.

Pedicure stoelen

Het type pedicurestoel dat uw salon aanbiedt, kan klanten helpen verleiden en ervoor zorgen dat ze blijven terugkomen, waardoor het een gebied is waar u misschien niet wilt beknibbelen bij het openen van een nagelsalon. Kies voor comfortabele gewatteerde fauteuils. Een ingebouwd voetenbad voegt een professionele toets toe en biedt een andere serviceoptie (voetmassages) aan uw menu met aanbiedingen. Dit kunnen ook een van uw duurdere aankopen zijn, die van € 1.000 voor lagere modellen tot wel € 10.000 voor luxe stoelen kosten.

Waar te beginnen? Probeer winkels zoals Buy-Rite Salon & Spa Equipment, die een verscheidenheid aan stoelopties tegen verschillende prijzen biedt.

Nagellak Displays

Hoewel het niet essentieel is, kan een aantrekkelijk nagellakrek helpen om nieuwe klanten naar uw salon te lokken en te lokken. Het kan klanten ook helpen bij het kiezen van de kleuren die ze willen door ze een gemakkelijk overzicht te geven van alle beschikbare kleuren en hun verlopen. Nagellakrekken zijn meestal aan de muur gemonteerde of roterende vloerdisplays en kosten overal van € 50 tot € 1.000, afhankelijk van de grootte en kwaliteit. Je kunt deze vaak bij een nagelgroothandel kopen.

Waar te beginnen? Elegant Nail & Beauty Supply heeft een aantal nagellakrekken om uit te kiezen om de meeste budgetten tevreden te stellen.

Drooglampen

Als je kijkt hoe je een nagelsalon opent, dan zijn de juiste nagelproducten essentieel, en dat geldt ook voor drooglampen. Het is belangrijk om de nagels van klanten na het polijsten goed te drogen om vlekken te voorkomen, en de beste manier om dit te bereiken is met het drogen van lampen. Het creëren van een comfortabele en ontspannende omgeving voor klanten terwijl hun nagels drogen, helpt ook om de algehele ervaring in uw salon te verbeteren. Het drogen van lampen en stations kan tussen de € 50 en € 500 kosten.

Waar te beginnen? Voor zuinigere drooglampen biedt Sally Beauty een aantal opties.

Apparatuur Sanitizers

Het is belangrijk om uw apparatuur schoon en ontsmet te houden voor de veiligheid en gemoedsrust van uw klanten. Naast het schrobben van voetbassins na elke klant, moet u ook herbruikbare metalen instrumenten wassen en drogen en ze vervolgens in een ontsmettingsmiddel plaatsen dat gebruikmaakt van UV-stralen of warmte om de apparatuur te steriliseren. Sanitizers kunnen variëren van € 50 tot € 150.

Waar te beginnen? Leveranciers zoals The Nail Superstore hebben verschillende ontsmettingsmiddelen voor apparatuur om uit te kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *