Het verschil tussen normale aanstekers en gasaanstekers

Wanneer je aanstekers wilt laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf, organisatie of vereniging kom je voor verschillende keuzes te staan. De prijs, de drukmogelijkheden, de kleur. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, maar de eerste keuze die je moet maken is natuurlijk het type aansteker. Ga je voor een ‘normale’ wegwerpaansteker? Een stormaansteker? Een plasma-aansteker? Of misschien wel een gasaansteker?

Voordat je een gegronde keuze kan maken, moet je natuurlijk wel eerst het verschil weten tussen de verschillende soorten aanstekers. Verschillende aanstekers hebben verschillende functies en verschillende doelen. In deze blog leggen we je daarom uit wat het verschil is tussen een normale aansteker en een gasaansteker. 

Met een normale aansteker wordt meestal een wegwerpaansteker bedoelt. Deze werken vaak op butaangas. Ze zijn te activeren met een vuursteentje of door middel van een elektrisch knopje. Normale wegwerpaanstekers zijn kort. Dit is het eerste (en duidelijkste) verschil met gasaanstekers. Gasaanstekers zijn namelijk lang. Dit heeft te maken met hetgeen waarvoor ze zijn bedoeld: namelijk het gas aansteken. Doordat ze langer zijn, zijn ze veiliger in gebruik bij bijvoorbeeld het aansteken van het fornuis, het aansteken van kaarsen of het aansteken van een barbecue. De kans dat je jezelf verbrandt is heel klein. 

Een ander verschil is dat wanneer hij leeg is, de gasaansteker weer bijgevuld kan worden. Hierdoor kan je hem gelijk weer gebruiken. Dit betekent dus ook dat een gasaansteker duurzamer is dan een normale wegwerpaansteker. 

Een nadeel van de gasaansteker is dat deze over het algemeen wel duurder is dan een wegwerpaansteker. Dit is in principe logisch, een gasaansteker kan je immers langer gebruiken dan een wegwerpaansteker. 

Wist je dat gasaanstekers, net zoals wegwerpaanstekers, te bedrukken zijn met het logo van jouw bedrijf of organisatie? Online zijn er veel verschillende aanbieders te vinden. Wij bevelen de website BudgetGift.nl aan. In deze webshop vind je een ruim assortiment te bedrukken gasaanstekers tegen scherpe prijzen. Het bestellen gaat simpel: kies de geschikte gasaansteker, upload jouw logo en plaats de bestelling. 

Neem snel een kijkje op de website en bestel vandaag nog jouw bedrukte gasaanstekers! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *