Hakhoning groothandel

Wat zijn die vrolijk gekleurde brokjes in de groothandel? De uit honing bestaande basis is gelijk, maar verder zijn deze eeuwenoude snoepjes elk heel verschillend. Ze zijn te vinden in allerlei kleuren: groen, geel, oranje, wit, rood en grijs met elk zijn eigen smaakexplosie. De één helpt tegen hoesten en keelpijn, de ander tegen de griep en weer een ander snoepje is door zijn zoete smaak vooral geliefd bij kinderen.

De Hakhoning van Erik, te krijgen in de smaken Anijs, Sinaasappel, Citroen, Methol en Eucalyptus, zijn niet alleen een feest om naar te kijken, maar ook zeker om te proeven. Heb jij al een favoriete smaak?

Gezond snoepgoed

‘Mag ik een snoepje?’ Waarschijnlijk hoor je dit zinnetje al gezegd worden door een vrolijk en spelend kind. En welk snoepje ga je hem of haar deze keer geven? Dankzij Erik kan je voortaan gezonde snoepjes uitdelen.

Gezond én snoep? Zeker dat het kan! De mooie gekleurde brokjes Hakhoning zijn namelijk gemaakt met 100% natuurlijke producten en ze zijn gluten- en lactosevrij. Erik heeft zelf contact met de imker die de bijen voor de honing houdt, dus ook aan het welzijn van de bijen wordt gedacht.

De snoepjes zijn niet alleen los erg lekker, maar ook te gebruiken in een warme mok thee of warme melk. Vind je het leuk om met de kinderen te experimenteren in de keuken? Maak dan eens ijsthee of frisse waterijsjes van de verschillende soorten Hakhoning.

Het staat ook nog eens leuk in de keuken

Hakhoning bestellen? Als je de Hakhoning online bestelt, krijg je ze binnen in een mooi rond plastic bakje met het frisse logo. Natuurlijk kan je er nog iets mooiers van maken door de brokjes Hakhoning bijvoorbeeld te bewaren in mooie glazen jampotjes. Heb jij de Hakhoning al in de winkel gezien? De Hakhoning van Erik is op dit moment te vinden bij Velerlei in Tilburg en bij Mercado Emma in Tilburg en natuurlijk online op hakhoning.shop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *