Een nieuwe telefoon, maar dan goedkoper

Je kent het vast wel; je laat je gloednieuwe iPhone 12 pro max per ongeluk in het water vallen. Wat doe je dan? De telefoon laten maken kost erg veel geld of hij valt niet meer te maken. De waterschade valt helaas ook niet onder de garantie. Weer heel veel geld uitgeven aan weer een gloednieuwe telefoon? Daar heb je het geld niet eens meer voor. Gelukkig bestaat er een oplossing; refurbished. Een iPhone refurbished kopen is gewoon van goede kwaliteit. Dit zijn bruikbare onderdelen uit oude telefoons, die te goed zijn om weg te doen, die worden gebruikt om zo een ‘nieuwe telefoon’ te maken. 

Aanbieders 

Er zijn op dit moment enorm veel aanbieders van refurbished telefoons. Een van de bekendste aanbieders is Forza. Zo is het dus bijvoorbeeld mogelijk om een refurbished iphone x bij Forza te kopen. Maar niet alleen een iphone x, ook refurbished iphone 11 en 11 pro zijn te verkrijgen. Echter verkopen zij ook iphone SE, iphone 6, 6s en 6s plus. Dit zijn nog de wat oudere modellen van iPhone, deze bieden zij aan voor een prijs vanaf €99,00. Dat is natuurlijk geen geld voor een telefoon! Naast telefoons bieden zij ook ipads aan die refurbished zijn. Daarnaast hebben zij ook nog accessoires voor de ipads en telefoons. Denk hierbij aan screenprotectors, hoesjes en oortjes. Er bestaan ook privacy screenprotectors. Als je die op je telefoon hebt zitten, dan kunnen mensen van de zijkant niet meer meelezen, het lijkt dan namelijk alsof je telefoon uitstaat. Dus als je niet wil dat iemand naast je in de trein meeleest, dan is een privacy screenprotector een goede oplossing!

Waarom kiezen voor refurbished?

Er zijn 4 redenen waarom je voor refurbished kan kiezen. Het is natuurlijk een stuk goedkoper, maar daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu. Één refurbished iphone levert 27 kg CO2 op. Daarnaast is de kwaliteit gewoon goed en je krijgt vaak ook nog garantie bij aankoop van refurbished. Tot slot zijn de innovaties steeds groter. Want ga maar eens denken. Hoeveel verschil zit er nou in een iPhone X een iPhone XS en een iPhone R. De iPhone R heeft een andere camera, maar hoeveel verschil zit er verder in? En het feit dat een iPhone X nieuw €1.000,00 heeft gekost en een iPhone XS €1.159,00 was. Het is natuurlijk sowieso veel geld een telefoon van duizend euro, maar een verschil van 159 euro omdat er meerdere kleuren zijn en het een betere processor heeft? Erg overdreven! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *