A3 printer

De beste A3 printer voor kantoor

Toe aan een nieuwe printer op kantoor? Omdat de oude zijn laatste velletje papier heeft uitgespuugd? Of misschien ben je wel net gestart met je bedrijf en wordt het de eerste kantoorprinter? A3 printers zijn multifunctioneel en geschikt voor elke onderneming, maar welk type past het best bij je? En waar moet je überhaupt op letten? Een beetje keuzehulp!

Van een A4 naar een A3 printer

Een A4 printer is in veel gevallen de ‘standaard eerste printer’. Je zult hem waarschijnlijk wel herkennen als het model dat jullie thuis ooit hadden. Op kantoor biedt een A3 printer nét wat meer mogelijkheden. Bovendien kan een A3 printer in A3 en in A4-formaat afdrukken, je verliest dus niet de mogelijkheid om ook in dit formaat te printen. Extra features die een A3 printer wel heeft (indien gewenst) en een A4 printer niet zijn scannen, faxen en kopiëren. Dat werkt niet alleen tijd-, maar ook kostenbesparend. Je bespaart er bijvoorbeeld kosten voor de drukker mee, die voorheen altijd het grotere printwerk voor je verrichtte.

De voordelen van een A3 printer

Een eigen A3 printer is dus een stuk goedkoper dan je printopdrachten uitbesteden, maar er zijn meer voordelen. We nemen ze met je door.

Voordelige kleurenprints

Wordt bij jullie op kantoor veel in kleur geprint? Prints die om een goede kwaliteit vragen zoals foto’s, logo’s en andere afbeeldingen? Dan is een A3 printer een waardevolle toevoeging. De onderdelen van een A3 printer zijn over het algemeen van hogere kwaliteit dan die van een standaard A4 printer. Hierdoor kun je kwalitatief beter printen, wat vooral bij kleurenprints goed tot zijn recht komt.

Snel en veel afdrukken

Een A3 printer is gebouwd voor grootgebruik en drukt vele malen sneller af dan zijn A4-broertje. En tijd is geld op kantoor, besparen maar! Een breed scala aan papiersoorten behoort tot de mogelijkheden: fijn, dik, mat, glanzend, folie, canvaspapier, waterbestendig etc.

Extra features

Kies je voor een all-in-one-model dan kun je niet alleen haarscherpe afdrukken maken, maar ook scannen, faxen en kopiëren. Daarnaast zijn er diverse afwerkmogelijkheden zoals vouwen, nieten en perforeren.

Een A3 printer huren

De voordelen van A3 eerst zelf ervaren? Huur een A3 printer voor kantoor! Dit kan trouwens ook permanent. Je betaalt dan een vast laag bedrag per maand en alle inkten, toners en afdrukmaterialen worden gratis meegeleverd. Je betaalt alleen voor de afdrukken die je daadwerkelijk hebt gemaakt. Meer informatie: wijverhurenprinters.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *