Budgetvriendelijke relatiegeschenken voor startende ondernemers

Als startende ondernemer heb je vaak een klein budget. Je bent zojuist je eigen bedrijf begonnen en je wilt natuurlijk zo snel mogelijk professioneel van start gaan. Je wilt naamsbekendheid en een mooie klantenkring opbouwen. Alleen vraag je je waarschijnlijk af waar je moet beginnen en welke middelen je hiervoor kan inzetten. Als je een sterke relatie met je klanten wilt opbouwen, adviseren wij om relatiegeschenken te laten bedrukken en je klanten hiermee te verblijden. Hieronder lees je welke relatiegeschenken budgetvriendelijk én effectief zijn.  

Bedrukte pennen

Op zoek naar budgetvriendelijke relatiegeschenken? Pennen zijn de meest verkochte relatiegeschenken. Het voordeel van pennen is dat ze goedkoop zijn en dagelijks worden gebruikt, waardoor ze zichtbaar blijven bij je klanten. Een waardevol geschenk welke zeer bruikbaar is en altijd van pas komt. Voorzie de pennen van je bedrijfsnaam of logo. Met bedrukte of gegraveerde pennen zien klanten dagelijks jouw bedrijfsnaam, logo of originele reclameboodschap. Bedrukte pennen zetten je bedrijf op de kaart, terwijl dit weinig kosten met zich meebrengt.

Notitieboekjes met opdruk

Een ander veelvoorkomend product voor ondernemers is een bedrukt notitieboekje. Op kantoor worden schrijfblokjes en notitieboeken vaak ingezet. Een snel een aantekening opschrijven? Dat gaat eenvoudig met een compact boekje bij de hand. Notitieboekjes worden regelmatig gecombineerd met pennen, zodat jouw relaties direct schrijfwaren bij de hand hebben. Laat je een opdruk op notitieboekjes plaatsen, dan heb je een effectief en origineel relatiegeschenk in handen.

Herbruikbare drinkflessen

Op ieder kantoor is servies te zien, of het nu gaat om drinkflessen die gepersonaliseerd zijn of mokken bedrukt met het bedrijfslogo. Dat is niet voor niets, omdat drinkwaren altijd goed gebruikt worden en bovendien is een opdruk fraai in beeld. Laat ook servies voorzien van jouw logo of geef iedere medewerker een gepersonaliseerde drinkfles die herbruikbaar is.

USB-sticks

USB-sticks: een product dat al jarenlang populair is. Niet alleen kun je er data opzetten en deze eenvoudig aan jouw relaties overhandigen, ook is het mogelijk om de USB-sticks zelf te voorzien van een opdruk zoals je er een mooie reclamedrager ontstaat. USB-sticks kunnen perfect worden gebruikt om ze uit te delen op een beurs of evenement, maar zijn ook geschikt als relatiegeschenk voor startende ondernemers. Het is een laagdrempelige manier om onder de aandacht te komen bij jouw doelgroep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *