Besparen op HP inktcartridges doe je zo

Besparen op HP inktcartridges doe je zo

Bij een printer van HP horen speciale HP inktcartridges. Deze cartridges komen in verschillende series en varianten, waardoor je altijd de beste kwaliteit krijgt voor jouw afdrukken. Of je nu teksten of afbeeldingen afdrukt, je wilt altijd dat alles duidelijk is. Daarom moet je nooit op de kwaliteit gaan besparen. Wel kun je op andere manieren besparen op de printkosten. Met slechts een aantal slimme aankopen zorg jij ervoor dat je nooit meer zonder inkt zit en alle documenten er uit zien zoals jij dit wenst te hebben. Jouw aankopen kunnen daarom een wereld van verschil geven. Maar waar let je dan op?

Het beste alternatief bekijken

De aanschaf van HP inktcartridges kan al snel flink in de kosten lopen. Zeker als je de cartridges van HP zelf aanschaft. Door naar het beste alternatief te gaan kijken, kun je al iets op de kosten besparen. Alleen moet je hiervoor niet voor het goedkoopste gaan. Je gaat het namelijk zien aan de kwaliteit van de inkt. Daarbij moet je altijd goed bekijken of de nummers op de cartridges overeenkomen. Andere nummers gaan namelijk niet in jouw printer passen, waardoor je alsnog niet door kunt gaan met printen.

Meerdere oplossingen voor een besparing

Je kunt ook kosten gaan besparen door voor XL-varianten te gaan kijken. In deze cartridges zit iets meer inkt, waardoor je er langer mee vooruit kunt. Deze zijn in eerste instantie duurder in aanschaf, maar je verdient het terug op basis van de hoeveelheid documenten die je ermee af kunt drukken. Ook kun je gaan kijken naar hervulbare cartridges. Deze hoef je niet voortdurend te wisselen wanneer ze leeg zijn, maar vul je bij door middel van de navulsets. Hierdoor hoef je pas na vijf keer vullen over te gaan tot een nieuwe aankoop en bespaar je weer kosten voor jouw onderneming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *