Zakelijk geld lenen

Zakelijk geld lenen? Dat kan.

U wilt of bent gestart aan een (horeca) onderneming. Een spannende uitdaging en tegelijk ook een grote verantwoordelijkheid. Welke ondernemingsvorm past u toe op het bedrijf? En hoeveel denkt u nodig te gaan hebben om te kunnen investeren? Wat zou het toch fijn zijn als u zich geen zorgen om het geld hoeft te maken, om beperkingen in het investeren te voorkomen.

Gelukkig is het mogelijk om bij PIN voorschot snel en eenvoudig extra geld voor uw onderneming te ontvangen. Tot wel 50.000,- euro met een looptijd van 3 of 6 maanden.

Maar hoe werkt dat dan?
Het start met een face-to-face gesprek bij u op locatie. Op deze manier kunnen al uw vragen persoonlijk beantwoord worden en kan er gekeken worden naar de mogelijkheden voor uw onderneming. Tijdens het beoordelingsgesprek wordt er gekeken naar de huidige bedrijfsprestaties. In slechts 2 dagen ontvangt u hiervan de uitslag. Is uw aanvraag goedgekeurd, dan kan u binnen 2 dagen het geld ontvangen op uw rekening en beginnen met investeren in uw onderneming. Geheel automatisch wordt de aflossing betaald via het PIN-apparaat. Vergeet niet: aan het pinautomaat van PIN voorschot zitten wel kosten verbonden.

Een vooraf afgesproken percentage van de PIN omzet wordt dagelijks omgezet naar een aflossing. Oftewel, bij een goede dag betaalt u meer terug. Valt de omzet een keer tegen? Dan betaalt u minder of niets terug. De aflossing beweegt dus mee met uw behaalde omzet.

Financiering voor?
Behalve investeren in de onderneming, is extra geld ook handig om extra voorraad in te kopen of een nieuwe collectie aan te schaffen. Of wat dacht u van het vervangen van kapot apparatuur of de kosten van een pand verhuizing. Hier gaat het allemaal om grote uitgaven, waarvan u die niet altijd verwachtte te maken maar toch opeens van groot belang blijken te zijn.

Voor wie?
PIN voorschot is er speciaal voor de ondernemers met een pinapparaat. Zeker in de horeca komen dagelijks veel klanten, maar de aanschaf van deze prijzige machines in de keuken gaan ook niet over een paar euro’s. Daarom is het verstandig om een krediet voor de horeca af te sluiten.

Wilt u graag met een financieel adviseur praten uit uw regio, dat is mogelijk via de live chat of door telefonisch te bellen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u een kijkje nemen op PIN voorschot. Zo kunt u zien wat ze voor u kunnen betekenen.  

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op zakelijketips.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *