Wat zijn de aandelen die je dit jaar in de gaten moet houden?

Ben jij iemand die graag in aandelen investeert? Dit is meer dan begrijpelijk, want beleggen in aandelen is een bewezen methode voor het laten groeien van je kapitaal. Elk jaar weer zijn er echter enkele aandelen die veel harder stijgen dan menig persoon had verwacht. Degenen die attent zijn, kunnen nog meer geld verdienen door er vroeg bij te zijn. Maar wat zijn nou eigenlijk de aandelen die je dit jaar in de gaten moet houden? In deze blog vind je een overzicht van potentiële toppers.

Twitter

In de eerste plaats zijn de aandelen van Twitter het zeker waard om in de gaten te houden. Twitter maakt namelijk veel mee de laatste tijd. Zo is de oprichter van Twitter niet langer meer de CEO. Daarnaast heeft Elon Musk herhaaldelijke pogingen ondernomen om Twitter over te nemen. Hierdoor heeft de waarde van dit aandeel aardig veel geschommeld. Het is dan ook niet voor niets dat Twitter een van de meest populaire aandelen heeft die momenteel op de beurs verhandeld worden. Houd Twitter dan ook zeker in de gaten zodat je op tijd toeslaat.

Just Eat Takeaway

Just Eat Takeaway heeft de afgelopen paar jaar een minder goede tijd beleefd. Mede door de concurrentie van andere flitsbezorgers is het aandeel aardig veel gezakt. Maar mede door de sluimerende interesse van grote bedrijven als Amazon is de waarde weer flink omhoog gegaan. Vindt er werkelijk een overname plaats? Er zit veel potentie in de groei van dit aandeel, dus wees je hier goed bewust van.

Tesla

Ook Tesla is aandeel waar veel in gehandeld wordt. Dit komt doordat steeds meer overheden beseffen dat elektrische auto’s de toekomst vormen. Daardoor is dit aandeel als een raket omhoog geschoten de afgelopen paar jaar. Echter zijn er steeds meer andere autobedrijven die elektrische auto’s produceren. Ook het chip tekort vormt voor Tesla een grote uitdaging. Daardoor kan dit aandeel het komende jaar zowel verder stijgen of juist omlaag schieten. Hoe dan ook; houd een oogje in het zeil met Tesla.

Ali Baba

Ali Baba is een Chinees bedrijf dat een vergelijkbare structuur en doelgroep heeft als Amazon; namelijk het verkopen van allerlei goederen online. Doordat dit bedrijf Chinees is, heeft het een tijdje geduurd voordat Ali Baba op de beurs kwam. Maar nu het eindelijk verhandeld kan worden, begint het echt spannend te worden. Hoe zullen de aandelen van dit bedrijf presteren? Dit aandeel moet je zeker op je schaduwlijst zetten.

Polo Ralph Lauren

Tot slot is er nog Polo Ralph Lauren. Polo Ralph Lauren is een bedrijf dat je waarschijnlijk al kent. Hun kleding is namelijk wereldberoemd. Dit komt doordat ze over een sterk merk beschikken. Polo Ralph Lauren begint langzaam maar zeker in steeds meer landen beschikbaar te zijn. Daardoor is de kans dat dit aandeel veel in waarde gaat toenemen uiterst groot. Volg dan ook zeker dit veelbelovende aandeel als jij een graantje mee wil pikken.

Houd bovenstaande aandelen goed in de gaten en handel op tijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *