Succesverhalen met Multihead wegers

Multihead wegers zijn weegmachines die zeer snel en erg nauwkeurig zijn. De verschillende multihead wegers zijn geschikt voor een groot aantal producten. Voorbeelden hiervan zijn thee, courtons, noten, tomaatjes, koffiebonen en popcorn. Wij hebben diverse succesverhalen van de gebruikers van dit soort weegmachines op een rijtje gezet.

Multihead weger voor dierenvoeding

Jos Deters en zijn zonen Geoffrey en Don zijn samen de fabrikanten van PET-food Gedonpet en Frigera. Ruim 10 jaar geleden wogen zij de emmertjes hondensnacks van 500 gram nog met de hand af, maar het duurde niet lang totdat ze op deze manier niet meer aan de vraag van klanten konden voldoen. Daarom werd in 2007 besloten om een multihead weger aan te schaffen. Inmiddels is dat aantal uitgegroeid naar 4 multihead wegers en 1 bulkweger van Laurijsen Weegautomaten. Jos, Geoffrey en Don zijn al jarenlang erg tevreden over de weegmachines.

Multifunctionele weegmachine in de patisserie

Bij Patisserie Heesen in Brunssum zit sinds de start van het bedrijf in 1972 de ambachtelijkheid erin gebakken. Waar respect voor het ambacht nog altijd bestaat, is het productieproces aangepast aan de moderne tijd. Met de weegmachines van LWA bespaart de patisserie veel tijd en arbeidskracht. Door multifunctionele bulk en multihead wegers kan flexibel ingespeeld worden op de vraag van afnemers. En dat is precies waardoor Patisserie Heesen al jarenlang succesvol is.

Productieproces vereenvoudigen

Niet alleen multihead wegers zijn geschikt om productieprocessen te vereenvoudigen. Ook de lineaire weger is daar ideaal voor. Zo maakt groothandel in verse aardappelproducten Piet van der Avoort uit Tilburg al sinds de jaren ’80 met veel plezier gebruik van een lineaire weger van Atoma. Kortgeleden was het tijd om de oude weger te vervangen door een nieuwe. Daarvoor werd specialist LWA ingeschakeld, want dat was volgens Piet van der Avoort nou eenmaal de beste oplossing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *