Investeren in creatief vastgoed

Spaargeld levert de laatste jaren weinig tot geen rente op en de hypotheekrente is historisch laag. Logisch dat steeds meer particulieren op zoek gaan naar een alternatieve manier om rendement op hun welverdiende spaargeld te krijgen. De aankoop van recreatief vastgoed (een vakantiehuisje) blijkt daarbij mateloos populair.

Waar moet een vakantiehuis staan?
Veel Nederlandse particuliere beleggers willen een vakantiehuis in eigen land kopen. Dat heeft te maken met kennis van de lokale markt, de taalbarrière die vaak een rol speelt bij aankoop van een huis in het buitenland en het feit dat men ook zelf gebruik wil maken van het vakantiehuis.

Bij de aankoop is het verstandig om een goed beeld te krijgen van de aantrekkingskracht van de plaats of de regio waar u een vakantiehuis wilt kopen, in combinatie met de prijs/kwaliteitsverhouding van het aanbod. Natuurlijk is de Zeeuwse kust traditioneel geliefd bij heel veel Nederlandse en buitenlandse toeristen. Met name bij de Duitse toeristen. Vakantiepark De Zeeuwse parel biedt verschillende villa’s te koop aan welke ook verhuurd morgen worden. Dit park is gelegen op het eiland Tholen in de plaats Scherpenisse. Dit vakantiepark bevind zich direct aan het strand en natuur gebied de Pluimpot. Daarom dus ideaal gelegen voor jong en oud! Als u een vakantiehuis op vakantiepark de Zeeuwse parel koopt, zijn cijfers over het rendement van de huizen op zo’n park makkelijk op te vragen. Dit kan via verkoop@koopeenparel.nl

Zelf verhuren of laten verhuren?
Als u een huis op het park koopt, bent u soms verplicht om het huis via de Zeeuwse parel te verhuren. Zij bemannen de receptie en regelen de check-in, check-out en de schoonmaak. Zo heeft u zelf de handen vrij en wordt alles voor u geregeld. Daarom is het voor mensen vaak zo aantrekkelijk om te investeren in recreatief vastgoed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *