Hoe kun je besparen op kwalitatieve wijnen?

Over het algemeen zijn kwalitatieve wijnen prijzig, want je betaalt natuurlijk voor kwaliteit. Echter kun je hier zelfs geld op besparen door slim te zoeken naar je favoriete wijn en dit online te bestellen. Een kwalitatief hoogwaardige wijn is bijvoorbeeld AIX Rosé. Normaal gesproken niet de goedkoopste rosé, maar door slim in te kopen kun je hier echt op besparen.

Zorg voor een goede wijnopslag thuis

Indien je wilt besparen op kwalitatief hoogwaardige wijn, is het interessant dus om online in te kopen, maar daarbij ook om een grotere hoeveelheid in te kopen, daar veel webshops die wijnen aanbieden werken met staffelkortingen. Oftewel hoe meer je afneemt, hoe meer het voordeel oploopt. Belangrijk is wel dat je dus genoeg opslag capaciteit thuis hebt. In het geval van rosé wijnen (die je gekoeld drinkt) is het van belang die ook koel en donker te bewaren. Het meest ideaal is dan in een kelder, waar de wijn niet met UV licht in contact komt.

Je hoeft het huis er niet eens voor uit

Aangezien je de wijnen zelfs online kunt bestellen en ze die aan de deur leveren, hoef je hiervoor zelfs de deur niet eens meer uit. Dit scheelt natuurlijk weer brandstof en eventuele parkeerkosten voor als je zelfs de stad in moet om dit te kopen. Niet te vergeten scheelt het ook nog eens tillen. De keerzijde is natuurlijk wel dat je misschien toch je sportabonnement moet verhogen, aangezien je natuurlijk wel enigszins fit wilt blijven. Het blijft dus een afweging, maar een stukje wandelen na het nuttigen van een glaasje rosé is natuurlijk altijd gratis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *