De Verhuurhypotheek, alles wat u erover wilt weten

Een woning of appartement voor de verhuur kan een interessante belegging zijn. Heeft u eigen vermogen, een gouden kans om een pand aan te kopen en affiniteit met de vastgoedmarkt? Dan staat alleen een succesvolle financiering u nog in de weg om uw vastgoedportefeuille uit te breiden!

Kansen op de vastgoedmarkt

Een woning voor de verhuur kan meestal niet via een particuliere hypotheek worden gefinancierd. Een verhuurde woning brengt andere risico’s met zich mee dan een woning voor eigen gebruik. Gelukkig zijn er voldoende kansen op de hypotheekmarkt voor vastgoedbeleggers om een hypotheek te krijgen voor een buy-to-let woning of appartement. 

Verhuurhypotheek voor het verhuren van onroerend goed

Zo is er de Verhuurhypotheek van Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Deze partij verstrekt sinds 2016 hypotheken aan vastgoedbeleggers en ondernemers voor zakelijk vastgoed. Met hun Verhuurhypotheek richten zij zich op de buy-to-let markt. 

Lage aflossing, lage maandlasten

Omdat de markt voor verhuurhypotheken competitief is, heeft Mogelijk deze hypotheek voor verhuur van zakelijk vastgoed tegen een zo scherp mogelijke rente in de markt gezet. Omdat de aflostermijn 30 jaar is en er tot 80% aflossingsvrij kan worden gefinancierd, zijn de maandlasten bij de Verhuurhypotheek van Mogelijk heel laag. Wilt u toch extra aflossen, dan kan dat jaarlijks boetevrij, tot 10% van de oorspronkelijke leensom. 

Snelheid en gemak

Maar misschien nog wel belangrijker in de huidige markt, is de snelheid waarmee Mogelijk kan schakelen. Na het invullen van de quickscan krijgt u direct een rente-indicatie en binnen twee werkdagen heeft u een offerte ontvangen. Dankzij deze snelheid van handelen loopt u die deal niet mis. 

Herfinanciering van beleggingspanden

Heeft u al een vastgoedportefeuille en wilt u kijken of uw maandlasten naar beneden kunnen? Ook dan bent u bij Mogelijk aan het juiste adres. Regelmatig weet Mogelijk voor vastgoedbeleggers hun rendement te verbeteren dankzij een scherpe herfinanciering. Overwaarde uit het pand kan liquide gemaakt worden om weer te investeren in de volgende aankoop. Herfinancieren biedt daarmee veel mogelijkheden, zelfs voor kleinere vastgoedondernemers. 

Transformatie, verbouw en nieuwbouw

Is uw pand nog niet direct in verhuurbare staat? Geen zorgen, ook dan biedt Mogelijk u opties. Transformaties, verbouw en nieuwbouwprojecten kunnen voor korte tijd worden gefinancierd in de Ondernemershypotheek van Mogelijk. Is alles klaar voor de verhuur, dan brengt Mogelijk de financiering onder in de Verhuurhypotheek. Zo heeft u als vastgoedbelegger altijd de beste mogelijkheden en de scherpste voorwaarden. 

Verhuurhypotheek berekenen? Door middel van de quickscan ziet u direct wat de benodigde eigen middelen zijn en weet u direct wat uw mogelijkheden zijn. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *