Crypto wordt steeds populairder. Hoe kun je hier persoonlijk van profiteren?

In 2021 schieten de cryptovaluta door het plafond. Bitcoin heeft een record van zo’n € 53.000 weten te bereiken in april 2021 waardoor het voor veel mensen aantrekkelijk is geworden om in te stappen op de cryptomarkt.

Toch kan het beleggen in crypto’s tegenvallen aangezien de markt behoorlijk in beweging is. Zo kent de markt ook vele verliezers waar je iets minder over leest. Het is daarom verstandig om te weten wat je doet met het beleggen in crypto’s en er niet op de bonnefooi grote bedragen in te stoppen wanneer je er weinig of geen verstand van hebt.

Beleggen in crypto’s

Winst behalen met crypto’s gebeurt in 2021 namelijk niet meer door je geld er op te zetten en te wachten. Dit gebeurt door grondige analyses en ervaring met beleggen. Daarom kun je ook voor je in crypto laten investeren door een externe partij. Door je geld via zo’n beleggingsplatform in te zetten op crypto valuta’s is de kans op verlies het kleinst.

Wat doet een beleggingsplatform?

Een beleggingsplatform bestaat uit personeel wat verstand heeft van beleggen. Deze doen grondige analyses naar de markt, de verschillende currencies en het verleden. Op basis daarvan beleggen ze in cryptocurrencies. Hierdoor weet zo’n platform vaak een hoger rendement te behalen dan de meeste particulieren. 

Door je geld via zo’n beleggingsplatform te investeren verklein je dus de financiële risico’s voor jezelf maar behoud je wel een hoog rendement. Op deze manier kun je dus persoonlijk profiteren van de steeds populairder wordende crypto’s. Let bij het kiezen van een platform wel op  de resultaten die ze behalen. zo zie je bijvoorbeeld bij Yieldt dat ze aardig transparant zijn over hun winst en verlies. Niet iedere partij is dit.

Toegankelijkheid

Door beleggingsplatformen wordt de financiële markt toegankelijker voor particulieren. In ruil hiervoor wil een platform natuurlijk ook wat verdienen. Dit doen ze doorgaans door commissies van het rendement te nemen of door vaste maandelijkse commissies te hanteren. Dit verschilt per platform.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *