Bedrijfsprinter

Bedrijfsprinter anno 2019

U herkent het vast wel. Je bent bezig met de organisatie van een groot evenement. U moet honderdduizend dingen tegelijk regelen en het wil nooit eens even mee zitten. Ook het drukwerk loopt niet erg soepel. Er zijn prachtige brochures door de development afdeling samengesteld en ook de visitekaartjes zien er weer goed uit. Alles opgestuurd naar de drukkerij, alleen deze partij wil niet erg meewerken. Nog stressmoment die u er echt niet bij kan hebben. Gelukkig zijn er tegenwoordig oplossingen waardoor u een stuk flexibeler bent met uw drukwerk.

Bedrijfsprinters van nu

Tegenwoordig zijn er namelijk bedrijfsprinters te koop die u volledig kunnen ontzorgen in uw drukwerk. Hierdoor kunt u alles in eigen beheer houden en bent u erg flexibel. En tegenwoordig is een bedrijfsprinter geen onbetaalbaar apparaten meer, maar juist een verantwoorde investering. Het gebruiksgemak staat hoog in het vaandel waardoor iedereen met deze bedrijfsprinter om kan gaan.

Meer functionaliteiten

Maar er zitten op de bedrijfsprinters natuurlijk veel meer snufjes dan alleen het printwerk. Deze apparaten zijn ook erg geschikt voor scanwerk. U kunt heel eenvoudig het gescande document of de gescande documenten delen met uw collega’s of meteen naar de juiste bestandsmappen verwijzen. Maar ook het omzetten van een papieren document naar een digitale versie in hoogwaardige kwaliteit is een fluitje van een cent. Zo hoeft u niks meet over de typen maar heeft u een keurig verzorgd document gelijk digitaal. Ook printen van afstand is heel goed mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld een adviesrapport in hardcopy nodig, maar bent u maar 10 seconden op de zaak? Dan print u deze eenvoudig alvast uit via een mobiele applicatie. Uw printwerk is klaar zodra u op kantoor bent om snel weer door te vliegen naar de volgende afspraak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *