Amazon: economisch succes tijdens pandemie

Volgens CNBC is Amazon een van de weinige bedrijven die hebben geprofiteerd van de COVID-19-pandemie. Dat niet alleen, de in Seattle gevestigde gigant rapporteerde zelfs recordwinsten in juli 2020! Natuurlijk haalde het bedrijf die megawinsten niet zonder zich een weg te banen door verschillende hindernissen, waaronder een ernstige arbeidscrisis die zelfs publieke aandacht trok van wetgevers, toezichthouders en arbeidersrechtengroepen. Daarbovenop werd de toeleveringsketen van Amazon zwaar getroffen, dit resulteerde in vertragingen bij de levering en vele berichten dat verschillende artikelen niet op voorraad waren.

Het Coronavirus heeft niet alleen miljoenen mensen wereldwijd besmet, maar het heeft ook de wereldeconomie verwoest en zowel retailers als industrieën op de knieën gebracht. Amazon is een uitzondering. Natuurlijk is de verdienste niet geheel aan Amazon toe te schrijven; het formaat van de online gigant biedt veel kansen wanneer andere winkels noodgedwongen gesloten zijn. Toch kan niet iedereen groei behalen tijdens een pandemie en daarmee toont Amazon zeker over een onderscheidende factor te beschikken. Hiermee hebben we het niet alleen over de reeds behaalde groei, maar ook de verwachte groei voor de komende jaren.

Maar de E-Commerce gigant was niet tevreden met dit alles, aangezien het tussen maart en half april zelfs meer dan 175.000 nieuwe magazijn- en bezorgers inhuurde om de bestellingen van zijn klanten op tijd af te handelen. Volgens analisten wordt niet verwacht dat de pandemische groei van het bedrijf snel zal vertragen. De aandelen van het bedrijf worden momenteel geschat op ongeveer $ 3206.

‘Er zit vandaag iemand in de schaduw omdat iemand lang geleden een boom heeft geplant.’ Warren Buffet schreef dit citaat terwijl hij het belang van investeren in ons leven uitlegt. Zonder investeringen kunnen we onze toekomst niet veiligstellen. En als er een geweldige tijd is om in Amazon te investeren, dan is dit het!

Zijn de aandelen van Amazon winstgevend?

Amazon heeft altijd een groei in zijn aandelen gezien, ongeacht of de pandemie aanwezig is of niet. Een paar andere bedrijven, zoals Amazon, hebben zo’n groot karakter getoond in termen van behoud van hun aandelen met continue groei. Iedereen die besluit te investeren in een hightechbedrijf als Amazon, stelt zichzelf, zijn gezin en zijn toekomst veilig!

Degenen die lang geleden in de aandelen van Amazon hebben geïnvesteerd, hebben enorme opbrengsten van hun zuurverdiende geld ontvangen. Als je bijvoorbeeld $ 10.000 zou hebben uitgegeven aan het kopen van aandelen van Amazon op de dag dat deze op de NASDAQ werd genoteerd, zou uw aandeel in 2019 een ton meer dan een miljoen waard zijn geweest! Klinkt een beetje frustrerend … toch?

Hoe investeer je in Amazon?

Maak je geen zorgen! Het is nooit te laat voor jou; Klik hier voor meer informatie over Amazon aandelen kopen en investeren in soortgelijke bedrijven. Kom nu in actie en verdien geld voordat het weer te laat is! Er zijn verschillende manieren waarop je kunt investeren! Het kost niet veel geld, en onze tips zijn helemaal gratis om te checken! Bekijk ze nu en leer jouw vaardigheden op het gebied van investeringen onder de knie te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *