Wonen in Hilversum

Het kopen of huren van een huis in Hilversum is zonder twijfel een goed idee. Het is ideaal voor de mensen die in een bruisend centrum wil wonen en tegelijkertijd veel groen om zich heen willen. Hilversum is een prachtige stad gelegen in Noord-Holland en staat bij de meeste mensen bekend als de Mediastad van Nederland. De stad heeft meer dan 89.000 inwoners en is daarmee relatief klein in vergelijking met andere steden in de Randstad. Mooi gelegen in de schoot van de natuur is Hilversum de ideale stad om te ontsnappen aan de drukte van de grote steden.

Werken in Hilversum

In Hilversum is er altijd een bloeiende arbeidsmarkt geweest. Voorheen was Hilversum vooral een vuile industrie, zoals de chemische industrie, de farmaceutische industrie en de tapijtindustrie. Dankzij het schonere en inmiddels wereldberoemde Media Park worden veel mediaconcepten ontwikkeld en is innovatie in Hilversum altijd op de eerste plaats gekomen. Ook vindt u diverse internationale bedrijven zoals Nike in Hilversum. Deze diversiteit maakt de stad zeker interessant voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan in combinatie met het leven in Hilversum.

Modern woonhuis Engel Architecten

Bereikbaarheid van Hilversum

Hilversum is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De stad ligt vlakbij de A1, drie stations en heeft verschillende toegangswegen. Het centrum van Hilversum is minder goed bereikbaar met de auto, omdat je voor eenrichtingsverkeer te maken krijgt met de ringweg om het centrum heen. U kunt zich met de fiets of te voet door het centrum van Hilversum verplaatsen.

De natuur in Hilversum

Hilversum heeft een andere naam: “tuinstad”. Dit komt door de vele tuinen en het vele groen in de stad. T Gooi is zachtmoedig en biedt daardoor een bijzonder landschap in de Nederlandse Vlakte. Zo heb je er bijvoorbeeld Tafelberg, een berg met een hoogte van minstens 36,4 meter. De Tafelberg is gelegen in een prachtige landschap, waar u kunt wandelen.

Woningen Hilversum

De woningen in Hilversum zijn redelijk betaalbaar en de woningmarkt is vergeleken met de grote steden erg toegankelijk. Wanneer er toch geen huizen tussen zitten waar je op slag verliefd op wordt, kan je er altijd voor kiezen om zelf te gaan bouwen of verbouwen. Het is dan wel van belang om een Architect Hilversum in te schakelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *