Wat kun je doen in San Antonio op Ibiza?

Een van de meest populaire bestemmingen op Ibiza is San Antonio. De echte naam van San Antonio Ibiza is San Antonio de Portmany. Dit eiland bezoeken zonder naar San Antonio te gaan is iets waar je spijt van zult krijgen. Vroeger was deze locatie een vissersdorp. Nu is het echter getransformeerd tot het meest populaire resort op Ibiza. Als de op één na grootste stad van Ibiza biedt San Antonio niet alleen prachtige landschappen, maar ook complete faciliteiten. Je kunt genieten van het uitzicht op het witte zandstrand en de kristalheldere blauwe zee. Deze stad is de beste bestemming om te feesten omdat je er veel nachtclubs kunt vinden. Als je van plan bent om San Antonio te bezoeken, bekijk dan hieronder de aanbevolen activiteiten die je in San Antonio kunt doen.

Beste activiteiten om te doen in San Antonio

Op Ibiza kun je niet alleen Sant Joan bezoeken, maar ook San Antonio. Als je wilt genieten van de rustige sfeer van deze stad, moet je er overdag zijn. Je kunt wandelen langs de boulevard Passeig De Ses Fonts. Deze voetgangersboulevard staat ook wel bekend als Paseo Maritimo. Langs deze boulevard vind je veel restaurants waar je even kunt uitrusten en een lekkere maaltijd nuttigen terwijl je geniet van het mooie uitzicht. Verder kun je ook watersporten vanaf het strand. Het belangrijkste strand in deze stad is S’Arenal de San Antonio. Op dit strand kun je windsurfen, waterskiën en jetskiën.

Tips voor een bezoek aan San Antonio

Als je San Antonio met je kinderen bezoekt, moet je zeker het aquarium van Cap Blanc bezoeken. Dan is de zomer de beste tijd om Ibiza te bezoeken, met name San Antonio. Als je er in augustus naartoe gaat, kun je betrokken zijn bij de viering van de stad Sant Bartomeu door te genieten van een geweldige vuurwerkshow. Als je er echter in januari naartoe gaat, mag je Santa Agnes de Corona niet missen, waar je het mooie uitzicht op verschillende fruitbomen kunt zien. San Antonio is erg druk tijdens het hoogseizoen. Veel mensen gaan er de hele nacht feesten. Dus als je er een rustige ervaring wilt hebben, moet je deze stad tijdens het hoogseizoen vermijden, vooral in de zomer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *