Waarom De Ruwenberg de ideale vergaderplek is

De Ruwenberg is een uniek conferentiecentrum midden in de prachtig groene natuur van Noord-Brabant.  De Ruwenberg heeft alles onder één dak: 40 conferentiezalen, 196 hotelkamers, restaurant, wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat nodig is voor één- of meerdaagse meetings, vergaderingen, conferenties.

  • Brabantse gastvrijheid

Het gehele team van De Ruwenberg is meedenkend, gastvrij, flexibel en proactief en heeft jarenlang ervaring in het verzorgen van conferenties en overnachtingen. Groots in gastvrijheid, intiem in beleving.

  • Exclusiviteit

De Ruwenberg is opgebouwd uit vier vleugels, zodat groepen in verschillende vleugels kunnen worden ondergebracht. Zo is De Ruwenberg een grote locatie, maar kan kleinschaligheid worden gecreëerd. Een vleugel heeft plenaire zalen, subzalen en lounges op de begane grond en hotelkamers op de daarboven gelegen verdiepingen.

  • 14ha landgoed

De Ruwenberg ligt op een prachtig landgoed, waar elke conferentiezaal op uitkijkt. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld voor een buitenvergadering, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten.

  • 40 conferentiezalen

De Ruwenberg heeft plenaire en breakout zalen. Alle conferentiezalen hebben daglicht, beschikken over schermen, projectors, clickshare en een gratis privé Wi-Fi netwerk.

  • 196 hotelkamers

Met 196 hotelkamers is De Ruwenberg de ideale locatie voor meerdaagse coferenties. De Ruwenberg biedt drie verschillende type hotelkamers: Comfort Kamer, Superior Kamer en de Executive Suite. De Ruwenberg biedt al het comfort en gemak na een inspirerende congresdag.

  • Sport- en wellness faciliteiten

Gasten kunnen volledig tot rust komen en gebruik maken van verschillende faciliteiten, zoals het binnenzwembad, de sauna en diverse sportmogelijkheden fitness, squash, tennis en beachvolleybal en ontspannen in het restaurant en de bar.

  • Culinaire verrassingen

De Ruwenberg zorgt voor heerlijke maaltijden en lekkere pauzemomenten. Op culinair gebied biedt De Ruwenberg het beste van het Brabantse pure land. Een maaltijd is een culinaire beleving. Denk bijvoorbeeld aan een lunchbuffet, finger food, walking diner of foodtrucks.

  • Duurzame locatie

De groene omgeving gaat gepaard met een duurzame bedrijfsvoering. De Ruwenberg heeft oog voor mens en milieu. De Ruwenberg heeft het certificaat IACC Green Star en het Green Key certificaat.

  • Goed bereikbaar en centrale ligging in Nederland

De Ruwenberg is goed bereikbaar en ligt op 5 km afstand van de A2. Het is ook mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen. Voor internationale gasten is het conferentiecentrum ook zeer goed bereikbaar. Het ligt ongeveer op 1 uur rijafstand van de vliegvelden Schiphol, Düsseldorf en Brussel. Eindhoven Airport is slechts 30 minuten rijden.

  1. 250 gratis parkeerplaatsen op het landgoed

Het betoverende landgoed van ruim 14 hectare groot schept de nodige ruimte en rust voor een succesvolle conferentie, (hybride) vergadering of training.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *