Waar je op moet letten bij de aanschaf van een massagestoel

Massagestoel kopen? Lees dan eerst deze blog, zodat je weet welke opties de massagestoelen hebben en waar je dus op moet letten.

Massage Functies: Low-end massagestoelen bieden meestal weinig meer dan een eenvoudige vibratie- en rolmassage. Aan de andere kant bieden high-end massagestoelen een grote verscheidenheid aan functies om u en uw lichaam op hun gemak te stellen. Deze functies omvatten vaak, maar zijn zeker niet beperkt tot: rollen, tikken, kneden, shiatsu, reflexologie, vibratie, een all-inclusive menu van voorgeprogrammeerde functies, warmte en zelfs functies zoals Zero Gravity en Inversion Therapy.

Massage Airbags: Massage airbags bieden krachtige verlichting van spanning en stijfheid door het leveren van lucht onder druk aan kleine zakjes die zich in de rug, benen of zijkanten van uw massagestoel bevinden. De airbags drukken, wanneer ze worden opgeblazen, uw spieren samen, wat de doorbloeding zal helpen stimuleren. Als u beslist of de functie van de airbag geschikt is voor u, zoek dan naar een massagestoel die zowel de airbag als de rolmassage tegelijkertijd kan leveren. Gecombineerd kunnen deze twee de meest geavanceerde volledige lichaamsmassage creëren die in een stoel beschikbaar is. De massagestoel SL-A389 van the Art of Relax heeft wel 28 airbags!

Verwarmde massage: De meeste geavanceerde massagestoelen worden geleverd met de optie van een verwarmde massagestoel en/of rugleuning. Door het aanbieden van infrarood warmte wordt uw massage aanzienlijk effectiever door het toevoegen van meer ontspanning aan uw spieren.

Massagekracht: De meeste mensen zullen het erover eens zijn dat de kracht van uw massage een van de belangrijkste aspecten is van elke massagestoel. Deze kracht is afhankelijk van het aantal motoren in de stoel en een hoger aantal motoren duidt dus op een grotere kracht. Na verloop van tijd zal uw lichaam gewend raken aan uw massagestoel, dus hoe meer kracht er voor u beschikbaar is, hoe gunstiger uw stoel op de lange termijn zal zijn. Veel massagestoelen bieden een afneembare vulling, waarmee u de kracht van uw massage op een ander niveau kunt aanpassen.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *