Verzenddoos, maar dan net iets anders!

Vind ook jij de verzenddozen die standaard gebruikt worden zo saai? Vind ook jij dat deze standaard verzenddozen wel een persoonlijke touch kunnen gebruiken? Wij zijn het helemaal met jou eens! Eigen, gepersonaliseerde verzenddozen zijn nu eenmaal vele malen leuker om te ontvangen én versturen. Denk bij een gepersonaliseerde verzenddoos bijvoorbeeld aan een doos met jouw eigen naam, logo of slogan erop gedrukt. Dit hoeft niet in zwart/wit, maar is mogelijk in elke denkbare kleur, zoals paars, rood of bruin. Jij kiest! En dit hoeft zeker geen dure aangelegenheid te zijn. Rotim biedt verschillende verpakkingsmaterialen aan tegen zeer scherpe prijzen. Lees snel verder!

Een uitgebreid assortiment

Rotim beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan verpakkingsmaterialen. Je kunt er niet alleen terecht voor verzenddozen, maar ook voor papieren tasjes, cadeauzakjes, etc. ben je er aan het juiste adres. Om haar steentje bij te dragen aan het milieu, heeft dit bedrijf ervoor gekozen om zoveel mogelijk duurzame alternatieven aan te bieden in plaats van plastic. Denk bijvoorbeeld aan linnen of katoenen tassen en papieren verzendzakken. Draag ook jouw steentje bij aan het milieu, en kies voor een duurzaam alternatief!

Waarom Rotim?

Wie voor Rotim kiest, kiest voor een groot aantal voordelen. Zo zijn alle producten die worden aangeboden van zeer hoogwaardige kwaliteit. Naast deze top kwaliteit, staan ook duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. Zo kun jij op een positieve manier bijdragen aan het milieu. En wat al helemaal mooi is, is dat je heel eenvoudig jouw favoriete producten online kunt bestellen vanuit je luie stoel. Deze worden geheel gratis thuisbezorgd vanaf een bestelwaarde van 100 euro.

Benieuwd geworden?


Ben je benieuwd geworden naar de verschillende beschikbare verzenddozen of wil je graag nog wat meer informatie hierover hebben? Wacht dan niet langer en neem snel contact op. Dit kan zowel online als telefonisch. De medewerkers van Rotimshop staan je namelijk graag te woord zodat ook jij de juiste keuze kunt maken wat betreft verpakkingsmaterialen. Want niks is zo fijn als een luisterend oor en betrouwbare service! Of meldt je nu aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van interessante aanbieding en het laatste nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *