Verhuizen gaat niet vanzelf

Er komt een moment in je leven dat je een doos nodig gaat hebben. Bijna niemand blijft bijvoorbeeld zijn hele leven in hetzelfde huis wonen. Als je ooit gaat verhuizen kun je dit ook niet zonder een paar goede verhuisdozen. Je spullen voorzichtig vervoeren is erg lastig in een doos die niet gemaakt is voor verhuizen. Je kunt in principe een oude verpakkingsdoos van een oventje of een beeldscherm gebruiken, maar de kans dat de onderkant open springt terwijl je aan het tillen bent is dan toch aanzienlijk groter! Stevige dozen zijn dan ook een must. Voor verhuizen zeker, maar denk ook aan opslag van spullen.

Veilig transport

Tot je een huis gekocht hebt zal je waarschijnlijk appartementen huren. Meerdere appartementen zelfs als je minder geluk hebt. Een eenmalige investering in een stel goede dozen is dan ook slimmer dan elke keer een multipack aan zwakke dozen. En als je uiteindelijk je eigen huisje hebt, kun je die sterke dozen altijd nog als opslag dozen gebruiken. De kerstboom blijft namelijk niet het hele jaar door in de woonkamer staan!

Voor jezelf en anderen!

Daarnaast zijn goede dozen ook erg handig als je een eigen business hebt en veel pakketjes moet versturen. Je zal er dus veel nodig hebben, en klanten willen natuurlijk niet dat hun spullen de reis met de postdienst niet overleven. Een kijkje nemen bij ds80 verpakkingsmaterialen is dan een slimme zet. Voor elke klus is er een doos te vinden.

Vergeet ook niet dat dozen die van goede kwaliteit zijn ook nog meerdere malen hergebruikt kunnen worden. Vaak is de doos waarin je nieuwe kastje komt niet erg stevig. Deze wordt dan maar één keer gebruikt en daarna weggegooid. Een stevige doos zou je dan nog een keer kunnen gebruiken, al is het maar om de paasversiering in op te bergen. Elke doos minder bij het afval maakt de natuur al blijer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *