Thuiswerkende medewerkers gemotiveerd met een laptopkussen

Sinds maart 2020 heeft het thuiswerken een enorme vlucht genomen. Het COVID-19 virus sloeg om zich heen waardoor we met z’n allen thuis moesten werken.

Nu het thuiswerken lang duurt en er waarschijnlijk in de toekomst meer thuis gewerkt wordt is het goed om als werkgever na te denken hoe we dit kunnen blijven motiveren.
Een van de mogelijkheden is het voorzien van medewerkers van handige hulpmiddelen om het thuiswerken te blijven promoten. Hier hangt een prijskaartje aan, maar heeft ook financiële voordelen. Tenslotte bespaar je als werkgever ook op diverse kosten als je medewerkers (deels) thuis werken.

Een van die handige hulpmiddelen is een laptop kussen. Een laptop kussen wordt ook schootkussen of dienblad kussen genoemd. Een laptop kussen is interessant. Nu er veel meer op de laptop gewerkt wordt en werk en privé-tijd enigszins door elkaar lopen (“blurren”), kun je een laptop kussen als hulpmiddel aan je medewerkers geven zodat ze niet alleen aan de eettafel maar ook op de bank met de laptop hun email kunnen behandelen.

Wat is een laptopkussen precies?

Een laptopkussen heeft een harde toplaag, het werkblad, meestal van mdf, en een zacht katoenen kussen aan de onderzijde van het blad. Het kussen is gevuld met zacht materiaal, waardoor het heel flexibel is. Een bijzondere combinatie, want je kunt het voor veel activiteiten gebruiken

Andere voordelen van een laptop kussen

Een laptop kussen is voor veel activiteiten bruikbaar. Uiteraard voor het werken met de laptop.
Als laptopkussen leent het zich uitstekend om als ondergrond te dienen bij het gebruik van een laptop (de vulling, polystyreen balletjes, is warmte isolerend en voorkomt warmte-uitslag bij langdurig gebruik van een laptop op schoot).
Daarnaast kan het kussen gebruikt worden voor bij het eten, hobby’s (puzzelen, handwerken) of op reis als tafeltje voor de kinderen achterin de auto.

Door een laptop kussen te verstrekken aan je medewerkers geef je ze een leuk artikel dat zowel voor werk als privé zaken bruikbaar is. Een dankbaar artikel.
Informeer eens naar de mogelijkheden bij de specialist in Nederland.
Bezoek de website van Kadogalerie uit Haarlem. Met ongeveer 100 verschillende designs met verschillende kleuren kussens en mooie afbeeldingen is Kadogalerie de grootste aanbieder van deze schootdienbladen in Nederland en België. Wil je voor je bedrijf meerdere exemplaren aanschaffen? Vraag een offerte aan en bel (023-5837837) of email.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *