Relatiegeschenken met een verhaal

Wil je een organisatie bedanken voor hun welverdiende prestatie of jubileum? Of wil je graag een nieuw product lanceren op een originele manier? Dan is een relatiegeschenk altijd een goed idee. Maar wat moet je ze aanbieden en met welke gedachte of boodschap?

Dit zijn veel voorkomende vragen waar al veel over nagedacht is. Een leuke oplossing hiervoor is het bedrukken van een passend voorwerp bij  P&P relatiegeschenken. Bedruk iets wat past bij het bedrijf, het project dat je net hebt afgerond of de boodschap die je wilt overbrengen. Denk aan waterflessen of gadgets waarop je het logo bedrukt. Je kan zelfs sokken, zonnebrillen of zitzakken bedrukken als je het echt gek wilt maken. Een ding is zeker, je versterkt de communicatie onderling en het wordt zeker gewaardeerd bij de ontvanger. Zorg wel dat het aansluit bij de onderneming of situatie.

Reguliere, leuke geschenken

Je kan een onderneming ook verrassen met een iets subtieler geschenk. Je kan er voor kiezen om bijvoorbeeld het nieuwe product in een leuk jasje aan te kleden, compleet op maat gemaakt! Zo zorg je er voor dat de boodschap overkomt zonder dat het geforceerd overkomt. Ideaal bij elke klant.

Promotionele artikelen

Weet je nog niet precies welk geschenk goed aan zal sluiten bij het bedrijf of de gewenste gelegenheid?Laat je dan informeren door de experts. Ze denken met je mee en ontwikkelen het eindproduct geheel naar wens. Geef je bijvoorbeeld een relatiegeschenk aan een kledingwinkel, dan kan het erg leuk zijn om een t-shirt te bedrukken vanuit Groningen, met hun logo erop.

Goed om te weten

Je kan het zo gek niet bedenken of het is er. Van zitzakken, trolleys, sokken tot paraplu’s. Het kan allemaal. Je kan er voor kiezen om een logo of naam te laten bedrukken, of juist je eigen draai te geven aan het ontwerp. Laat het pakket bezorgen met een unieke brief of laat je visitekaartje achter zodat ze weten van wie ze het cadeautje hebben gehad. Het is ook voor hen leuk om te weten waaraan ze dit geschenk te danken hebben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *