Meten is weten: geef een groeimeter cadeau

Kraamcadeautje zijn leuk om te krijgen maar nog leuker om te geven. Als je opzoek bent naar een origineel kraamcadeau voor je vrienden, collega’s of familie zal je al snel merken dat het aanbod ontzettend groot is. Toch wil je een origineel kraamcadeau wat soms best last kan zijn. Hieronder vind je inspiratie voor verschillende kraam cadeaus.

Groeimeters met naam

Gepersonaliseerde cadeautjes zijn altijd geliefd bij kersverse ouders. Het hoeft niet per se een cadeau te zijn wat de baby al snel gaat gebruiken, maar het is ook leuk voor de toekomst. Een groeimeter met naam bijvoorbeeld. Met een groeimeter zullen kinderen het heel leuk vinden om zichzelf te meten. Goedgemerkt heeft veel groeimeters in haar collectie. Van Nijntje thema tot Vliegtuigen thema en van Prinsessen tot Uilen. Voor elke kinderkamer is er een passend design. Naast de designs kan je een groeimeter van Goedgemerkt personaliseren. Dit maakt het cadeau origineel en extra leuk. Met stickers kan je bijhouden hoe hard je kind groeit. Deze stickers brengen mooie herinneringen met zich mee.  Zo kan je bijvoorbeeld zien hoe groot je kindje precies was toen hij of zijn twee jaar oud wordt. Voor kinderen zelf is dit ook heel leuk om te zien.

Cadeau aan familie of aan school

Je kan ook een groeimeter cadeau doen aan ooms en tantes of opa’s en oma’s. Dan is je kindje bij elk bezoek enthousiast omdat hij of zij kan opmeten of hij of zij al een beetje extra gegroeid is. Het is ook erg leuk om een groeimeter cadeau te doen aan de juf of meester. Een groeimeter wordt gebruikt om een klaslokaal op te vrolijken en kinderen kunnen hun lengte vergelijken. Niet alleen leuk om te zien, maar ook erg leerzaam.

Kijk op Goedgemerkt.nl voor de leukste groeimeters is verschillende thema’s. Vind hier nog meer inspiratie voor de leukste cadeaus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *