Kom goed voor de dag met een zakelijke outfit

Als ondernemer of salesmanager is het belangrijk dat u goed voor de dag komt bij een afspraak of op kantoor. Hierbij heeft u natuurlijk wel de passende kleding, schoenen en tas voor nodig. In dit blogbericht behandel ik de aanschaf van deze artikelen en waar u op moet letten.

1.      Pak

Een pak is voor een zakenman of vrouw noodzakelijk. U wilt uiteindelijk een goed beeld overbrengen bij de klant en deze uiteindelijk ook binnen halen. Koop een pak die u door kunt dragen, zodat u het ook bij andere gelegenheden kunt dragen. De meeste kleuren die geschikt zijn voor een pak zijn donkerblauw, donkergrijs en licht grijs. Dit zijn de meest zakelijke kleuren. De garderobe van de hele zakenwereld bestaat uit deze kleuren, maar ook op een feestje kunt u gerust een pak dragen in deze kleuren. Het is af te raden om een zwart pak te kopen. Zwarte pakken worden vaak als smoking gedragen en mensen associëren zwarte pakken vaak ook met een begrafenis.

Welk pak past bij uw huidskleur?

Mensen met een lichte huid kiezen vaak voor een blauw pak. Dit in combinatie met een licht overhemd. Op deze manier zorgt u voor contrast. Grijze pakken hebben vaak het effect dat uw gezicht wat bleker uitvalt. Voor mensen met een wat donkere huid is dit natuurlijk geen probleem.

2.      Nette schoenen

Het uitzoeken van nieuwe nette schoenen is niet makkelijk en de nette schoenen kunnen ook best prijzig zijn. Bij het kopen van nette schoenen is het verstandig om naar de kleur van uw pak te kijken. Bij een donkerblauw pak passen het beste cognackleurige of zwarte nette schoenen. Bij lichtere pakken passen vaak zwarte of donkerblauwe schoenen. Na het kopen van uw nette schoenen is het ook belangrijk dat u deze goed onderhoudt.

3.      Business tas

Om uw outfit compleet te maken kunt u een business tas aanschaffen. Met een stijlvolle business tas komt u altijd goed voor de dag bij klanten of uw collega’s. De business tassen van plevierbusinessbags.com hebben ook nog multifunctionele vakken. Hierdoor kunt u eenvoudig uw laptop of tablet kwijt in een apart afsluitbaar gedeelte. Ook zijn er vakken aanwezig voor mobiele telefoon, usb stick, pennen, visitekaartjes, optische muis, adapter en bekabeling. Aan de achterkant zitten tevens ritsen, waardoor de business tas ook op een trolley geschoven kan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *