Kies je voor printen met inkt of via laserstralen?

Ben je iemand die vaak print en wil je eens iets anders dan de gewone printers op inkt? Dan heb je waarschijnlijk je laserprinter al in huis gehaald. De printer zelf was al niet goedkoop maar wanneer je naar de toners kijkt val je al helemaal omver. Laat de prijzen van toners je toch niet afschrikken want je vindt ook toners tegen een scherpe prijs. Of deze dan ook minder kwalitatief zijn? Nee, dat is een grote misvatting! Een lagere prijs staat daarom niet voor een mindere kwaliteit. Zeker niet als je voor hetzelfde merk gaat, denk maar aan de merken Canon, Brother of HP.

Wat zijn de voordelen van toners?

Net zoals inktcartridges voordelen hebben tegenover toners, hebben toners ook zeker voordelen tegenover de gewone inktpatronen. Doordat je niet met inkt print kan deze ook niet opdrogen en zijn de afdrukken watervast. De laserprinter zal ook sneller afprinten dan een inkjetprinter, laserprinters worden daarom vooral gebruikt voor professioneel gebruik. Daarnaast heb je bij inkjetprinters de kans dat deze niet meer uitstekend samenwerkt met je computer als je naar een volgende versie van de besturingssoftware gaat. Dit zal je veel minder hebben bij laserprinters.

Welke toner is geschikt voor jouw printer?

De keuze van toner maak je op verschillende manieren want niet iedere toner past in elke printer. Kijk daarom jouw printertype goed na en kijk op de lege toner welke tonernummer erop staat. Kan je het nummer niet lezen of ben je niet zeker? Dan kan je steeds info vragen bij de adviseurs in de winkel of je kan online zoeken welke printer je hebt en welke toners hiervoor geschikt zijn.

Koop goedkope toners die kwaliteit garanderen

Ga voor goedkope toners die kwaliteit garanderen, zonder al te veel geld kwijt te zijn toch kwaliteit kopen. Je hebt reeds een dure printer gekocht met de nieuwe lasertechnologie, kies dan ook voor toners van een hoge kwaliteit. De beste printkwaliteit voor een lage prijs, je hoeft er niet enkel over te dromen! Kijk in het uitgebreide assortiment naar wat jouw voorkeur uitgaat en start met printen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *