IPhone, waarom jij die moet kiezen?

Er is toch altijd wel een kleine strijd wie welke telefoon heeft. Het gaat vaak over wie nieuwste en de beste heeft, maar ook over of jij een iPhone of Android telefoon hebt. Of eerder gezegd een iPhone of een Samsung, want die twee worden nog wel het meest met elkaar vergeleken. Hier een aantal redenen waarom jij een iPhone zou  moeten kiezen.

#1 Een iPhone heeft een betere beveiliging

Je wilt het als Samsung gebruiker misschien niet horen of naar luisteren, maar een iPhone heeft een betere beveiliging. Dat heeft met de manier van applicaties download en installeert en dat kan maar op een manier: Apple Store. Alle apps worden heel goed bekeken en gescreend, voordat zij beschikbaar staan in de Apple Store. Android telefoon kunnen buiten de Google Play apps downloaden wat dus een security breach is.

#2 IPhone privacy is beter

Als je graag je privacy als privacy houdt, dan kan je beter kiezen voor een iPhone. Very simple: Google verdient zijn geld door advertenties te verkopen en toevallig dat Google achter jouw informatie kan komen door alle Google apps die jij op jouw Android toestel hebt staan.

#3 IPhone langer en vaker updates

Doordat het besturingssysteem er vaak voor zorgt dat alles goed en snel ge├╝pdatet wordt, betekent dat ook dat zij een goede software hebben. Wanneer de capaciteit er is om dit te doen, krijg je voor me kaar dat alles sneller gaat en dat iedere gebruiker zijn mobiel goed kan gebruiken

#4 IPhones gaan langer mee

Dit is nog eens een voordeel. IPhones gaan langer mee dan Android telefoons. Door de goede afstemming tussen hard- en software en het updatebeleid dat Apple hanteert, gaan iPhones een stuk langer mee dan hun Android tegenhangers. Dat betekent dat je mogelijk niet zo vaak naar iPhone reparatie hoeft te zoeken dan je zou denken. Deze telefoons gaan dus niet zomaar kapot en gaan ook nog eens langer mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *