Investeer in een opzetzwembad voor maximaal zomerplezier

Investeer in een opzetzwembad voor maximaal zomerplezier

De uitspraak goedkoop is duurkoop blijkt helaas vaker dan ons lief is waar te zijn. Wanneer je ergens op probeert te besparen kun je er bijna op wachten dat je elders meer moet investeren om te compenseren. Dit geldt ook voor opzetzwembaden in de tuin. Er zijn verschillende typen, maten, merken en kwaliteitsstandaarden. In deze blog geven we je graag wat tips die jij kunt gebruiken om altijd de beste kwaliteit/prijs deals te scoren op het gebied van zwembaden. Kijk ondertussen even bij Vikingchoice voor de scherpst geprijsde zwembaden.

Hoe completer, hoe beter

Veel opzetzwembaden worden als vooraf samengestelde combinatie aangeboden. Vaak zonder grondzeil, zonder afdekzeil en zonder chloorbenodigdheden. Dit maakt het onhygiënisch om in het water te zwemen en zorgt ervoor dat er meer bladeren, zand en stokjes in het zwembad belanden. Dit kan vervolgens weer schade aan het zeil, de pomp en het filter veroorzaken. Zoek daarom altijd een opzetzwembad compleet met alle minimaal vereiste accessoires zodat je na het opzetten en vullen direct kan beginnen met zwemmen.

Grote merken weten hoe ze moeten werken

In de wereld van opblaas en opzetzwembaden is er ruim voldoende keuze in allerlei soorten, maten en merken zwembaden. Er zijn drie vooraanstaande merken waarvan we weten dat ze hoge kwaliteit producten op de markt brengen. Met een zwembad van Avenli, Intex of Bestway zit je bijna altijd goed. Heb je toch pech? Deze merken hebben een fantastische klantenservice. Het voordeel van een merkzwembad is de ontwikkeling en testfase. Deze producten komen geheel doorontwikkeld op de markt en zijn geheel vrij van productiefouten, niet goed functionerende onderdelen en bieden bovendien goede garantievoorwaarden.

Doe je aankoop op het juiste moment

Het aankopen van een opblaas of opzetzwembad is een echt seizoensgebonden. Wie gaat er tenslotte midden in de winter terwijl er sneeuw valt zwemmen? Niemand is het antwoord! Helaas zijn zwembaden niet het hele jaar door hetzelfde geprijsd. Net als met zomerbanden en winterbanden zijn deze in het ongeschikte seizoen een stuk voordeliger als in het bruikbare seizoen. Wees dus slim en bestel jouw zwembad als kerstcadeau. Zo bespaar je jezelf flink wat euro’s die je  kunt gebruiken om andere leuken dingen te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *