Hoe veel kost de aanschaf van een trampoline?

Hoeveel kost een trampoline?
Het is een vrij eenvoudige vraag met een eenvoudig antwoord, het varieert namelijk.

Je kunt een paar honderd of duizend euro uitgeven aan je trampoline in de achtertuin. Als u kiest voor een peutertrampoline, is dit meestal een paar honderd euro voor de hoogste prijs en komen ze meestal rond €300,- afhankelijk van het merk.

Topkwaliteit Trampoline-prijzen

Ik zal u enkele voorbeelden geven. Als u op zoek bent naar topklasse met een garantie van 10 jaar, dan kunt u het beste voor een Etan trampoline gaan. Ze zijn tussen de €350,- en de €850,-. Voordat je je door de prijs laat schokken, moet je bedenken dat je bijna een decennium of meer gaat bereiken zonder dat deze trampoline verslijt, ongeacht het weer en klimaat. Hierbij is de Etan premium gold nog de beste trampoline  

Trampolines onder de €500,-

Als je het andere uiteinde van het spectrum wilt, kun je een behoorlijk behoorlijke trampoline krijgen voor €500,-. Dit is de mid-range prijs voor trampolines. Voor Trampolines onder de €500,- , zou ik een Etan hi flyer voorstellen. Deze trampoline staat namelijk bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs vind je nergens anders.

Goedkope Trampolines

Als je een beperkt budget hebt, kun je ook voor de Etan hi flyer gaan. Deze trampolines variëren tussen de €279,- en de €599,-. Ze doen geweldig werk als een investering op lange termijn met onmiddellijke voldoening. Dat gezegd hebbende, ze gaan dus meer dan een seizoen of twee mee en zijn bestand tegen barre weersomstandigheden en over het algemeen zijn vervangende onderdelen niet nodig na jaar 2 met deze trampoline.

Over het algemeen zullen de kosten van een trampoline variëren op basis van veel factoren. Het is het beste om uw budget in te stellen en vervolgens alle trampolines te bekijken die binnen uw budget vallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *